breaking news

Brian Hooi vecht tegen Viktor Kolesnik tijdens M-1 Challenge 83

September 15th, 2017 | by Marcel Dorff
Brian Hooi vecht tegen Viktor Kolesnik tijdens M-1 Challenge 83
M-1 Global
0

De Nederlander Brian Hooi gaat op 23 September 2017 zijn debuut maken voor de M-1 Global organisatie. Het toptalent uit Den Haag zal het opnemen tegen de Rus Viktor Kolesnik. Het evenement genaamd M-1 Challenge 83 zal plaatsvinden in Kazan, Rusland. Het Featherweight gevecht zal rechtstreeks te volgen zijn op de website van de M-1 Global organisatie.

Brian Hooi (MMA 14-5-0-1/M-1 Global 0-0) is een zeer groot talent uit Den Haag. De pas 22-Jarige Hooi begon zijn Pro-MMA carrière in 2013. Hooi had een moeizame start, maar wist zich volledig te herpakken. Zo wist hij vooral bij Fight Club Den Haag furore te maken, en pakte hij vorig jaar de SHC Lightweight titel nadat hij Abi El Khalfi binnen een minuut wist te finishen via een Submission. In de daarop volgende zeven gevechten wist Hooi vijfmaal de winst over de streep te trekken. Tijdens zijn partij voor de Brave CF organisatie verloor Hooi een zeer controversiële Split Decision van de Braziliaan Erick Da Silva. Echter wist Hooi een maand later tijdens het allereerste WFL MMA evenement een zeer mooie overwinning te pakken tegen voormalig TUF deelnemer Paulo Boer. Hooi won na drie rondes via Unanimous Decision. Hooi zal zijn debuut gaan maken voor de M-1 Global organisatie.

Viktor Kolesnik (MMA 10-2-1/M-1 Global 1-0-1) is een 21-Jarige Rus die eveneens te boek staat als een zeer groot talent. Kolesnik begon zijn MMA carrière in 2013, en maakte vooral furore in het Russische circuit. Nadat Kolesnik vorig jaar September tijdens het Main Event van de Pankration Cup won werd hij getekend door de M-1 Global organisatie. Tijdens zijn debuut voor M-1 in Maart dit jaar kwam Kolesnik niet verder dan een Majority Draw tegen de Zuid-Koreaan Young Bok Kil. Echter werd twee maanden later wel gewonnen van de Braziliaan Felipe Rego. Via Unanimous Decision pakte Kolesnik zijn eerste overwinning voor M-1 Global.

Comments are closed.

Translate »