breaking news

Brian Hooi maakt Bellator MMA debuut in Parijs tegen Davy Gallon

September 14th, 2020 | by Redactie
Brian Hooi maakt Bellator MMA debuut in Parijs tegen Davy Gallon
Bellator MMA
0

Brian Hooi gaat zijn Bellator MMA debuut maken. De vechter uit Den Haag treft de lokale publiekslievling Davy Gallon tijdens Bellator 248 in Parijs. Het evenement zal plaatsvinden op 10 oktober in de Accor Arena. Dutch Fight Network meldde de partij.

Hooi staat bekend als een groot talent in Nederland. Hooi wist in 2016 de SHC titel te winnen en maakte vooral naam in het Duitse MMA circuit. Onder meer Hyram Rodriguez, Islam Khapilaev en Paulo Boer staan als winstpartijen op zijn resumé. Hooi maakte eerder dit jaar na een afwezigheid van bijna twee jaar met succes zijn comeback met een Unanimous Decision overwinning tegen Joe Cummins.

Tegenstander Davy Gallon maakt eveneens zijn Bellator debuut. De Fransman vocht door heel Europa en heeft een aantal zeer sterke namen op zijn winstlijst staan. Michal Michalski en Alessandro Botti waren belangrijke overwinningen. Echter speelde Gallon zich pas echt in de kijker tijdens zijn meest recente partij. Hij finishte UFC veteraan Ross Pearson via een Rolling Thunder Kick KO.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »