breaking news

BREAKING: Youssef Zalal vervangt Collin Anglin tegen Seung Woo Choi op 6 februari

January 28th, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Youssef Zalal vervangt Collin Anglin tegen Seung Woo Choi op 6 februari
UFC
0

Youssef Zalal gaat het in een featherweight gevecht tijdens UFC Fight Night 184, in het UFC Apex in Las Vegas, op 6 februari opnemen tegen Seung Woo Choi, zo hebben we uit betrouwbare bronnen vernomen. De twee zouden het afgelopen jaar al tegen elkaar opnemen, maar toen moest Choi afzeggen.

Youssef Zalal maakte in februari van het vorige jaar zijn debuut bij de UFC. Toen wist de Marokkaan, tijdens UFC 257, Austin Lingo via een unanimous decision te verslaan. Zalal wist daarmee een begin te maken aan een winstreeks van drie gevechten, die hij allemaal via een unanimous decision wist te winnen. In zijn meest recente gevecht kwam daar echter een eind aan. Toen verloor hij in oktober van de debuterende Ilia Topuria, eveneens via een unanimous decision.

Seung Woo Choi had gehoopt op een beter begin van zijn UFC carrière. De Koreaan begon met twee verloren gevechten oprij. Zo verloor hij in 2019 zijn promotionele debuut, via een unanimous decision, van Movsar Evloev en verloor hij het gevecht daarop via een ‘rear naked choke’ van Gavin Tucker. Maar in het gevecht daarop wist Choi, door Suman Mokhtarian te verslaan, de negatieve reeks te doorbreken. In oktober van het vorige jaar zou hij het tegen zijn huidige tegenstander opnemen, maar toen moest Choi afzeggen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »