breaking news

BREAKING: Vanessa Demopoulos maakt UFC debuut tegen JJ Aldrich op 28 augustus in Las Vegas

August 21st, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: Vanessa Demopoulos maakt UFC debuut tegen JJ Aldrich op 28 augustus in Las Vegas
UFC
0

Voormalig LFA Flyweight kampioene Vanessa Demopoulos gaat op short notice haar UFC debuut maken. De Amerikaanse gaat het opnemen tegen JJ Aldrich in de Flyweight divisie. Dit weten meerdere bronnen aan ons te melden. Ze vervangt Tracy Cortez die zich geblesseerd moest terugtrekken. Demopoulos en Aldrich treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas op 28 augustus.

JJ Aldrich (MMA 9-4/UFC 5-3) maakte in December 2016 op short notice haar debuut voor de UFC. Aldrich verving TUF 23 winnares Tatiana Suarez tegen de Braziliaanse Juliana Lima. In een zeer matig gevecht was Lima uiteindelijk de minst slechte en won ze via Unanimous Decision. Aldrich had voordat ze de UFC binnen kwam een 4-1 record. Aldrich was een van de acht vrouwen die deelnam aan de kwartfinales van TUF 23. Echter verloor ze in de kwartfinale van de latere winnares Tatiana Suarez. Aldrich kwam uit voor Team Joanna tijdens TUF. Aldrich wist in 2017 haar eerste overwinning in de Octagon te pakken. Via Unanimous Decision was ze te sterk voor de Zuid-Koreaanse Chan Mi Jeon in Auckland. Aldrich gaf die overwinning in Januari 2018 een goed vervolg. Tijdens UFC St.Louis versloeg Aldrich via Unanimous Decision Danielle Taylor. Aldrich wist er vervolgens drie op een rij van te maken in Augustus 2018. Via Unanimous Decision werd Polyana Viana verslagen. Aldrich ging vervolgens een gewichtsklasse omhoog en werd gekoppeld aan de ongeslagen Maycee Barber tijdens UFC Nashville in Maart 2019. Na een sterke eerste ronde ging het mis in de tweede ronde. Barber won via TKO. Aldrich wist zich in Oktober 2019 te revancheren voor dat verlies via Unanimous Decision tegen Lauren Mueller tijdens UFC Tampa. Aldrich maakte vervolgens in Januari 2020 wederom haar opwachting in de Octagon tegen de Colombiaanse Sabina Mazo. Via een Split Decision werd in een close gevecht verloren. Aldrich vocht vervolgens pas weer ruim een jaar later in Maart 2021 tegen Cortney Casey. Aldrich won de partij via Split Decision. Aldrich zou vervolgens in Augustus 2021 terugkeren tegen Tracy Cortez. Echter raakte Cortez geblesseerd en werd vervangen door Vanessa Demopoulos.

Embed from Getty Images

Vanessa Demopoulos (MMA 6-3/UFC 0-0) maakte na een amateur carrière van vijf jaar in 2017 de overstap naar de professionals. Demopoulos won haar MMA debuut en werd gelijk gecontracteerd door LFA. Na haar LFA debuut verloren te hebben wist ze een winstreak neer te zetten van drie partijen waarna ze voor de vacante Flyweight titel mocht vechten tegen Sam Hughes. Demopoulos won de partij via een Inverted Triangle Choke Submission in de vierde ronde. Vervolgens werd ze in 2020 uitgenodigd om mee te doen aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Demopoulos verloor via Unanimous Decision tegen Cory McKenna en keerde terug bij de LFA. In een absolute “bangerpartij” verloor Demopoulos haar titel via Majority Decision tegen Lupita Godinez. In Maart 2021 wist Demopoulos haar negatieve streak te doorbreken door Cynthia Arceo via KO in de eerste ronde te stoppen. Demopoulos tekende in Augustus 2021 bij de UFC.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »