breaking news

BREAKING: UFC debutanten Jeff Molina en Aoriqileng treffen elkaar op 24 april tijdens UFC 261

March 2nd, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: UFC debutanten Jeff Molina en Aoriqileng treffen elkaar op 24 april tijdens UFC 261
UFC
0

De UFC heeft een partij op touw gezet tussen twee nieuwkomers in de Flyweight divisie. GLORY MMA & Fitness vechter Jeff Molina maakt na een zeer indrukwekkende performance tijdens de Dana White’s Contender Series zijn UFC debuut tegen de Chinees Aoriqileng. Dit weten bronnen MMA DNA te melden. Aoriqileng is een product uit het UFC Performance Institute in Shanghai. Hij tekende kortgeleden een UFC contract. Beide vechters treffen elkaar op 24 april aanstaande tijdens UFC 261 op een nog bekend te maken locatie.

Jeff Molina (MMA 8-2/UFC 0-0) is een MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2017. Na een ongeslagen amateur carrière had Molina het moeilijk in het begin als prof en verloor hij twee van zijn eerste drie partijen. Echter wist hij vervolgens bij de KCFA organisatie wel te imponeren met drie overwinningen en maakte hij in 2019 zijn LFA debuut tegen Chancey Wilson. Molina won via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Na vervolgens ook gewonnen te hebben van Kenny Porter deed Molina mee aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Molina nam het op tegen Jacob Silva. In een zeer attractieve partij wist Molina te winnen via Unanimous Decision. Dana White was overtuigd en gaf Molina een UFC contract. Molina zou vervolgens in November 2020 zijn UFC debuut gaan maken tegen Zarrukh Adashev. Echter moest Molina zich na een positieve COVID-19 test terugtrekken.

Embed from Getty Images

Aoriqileng (MMA 18-6/UFC 0-0) is een Chinese MMA vechter die zijn MMA debuut maakte in 2015. Aoriqileng vocht zijn eerste acht partijen in China. Daar wist hij een record neer te zetten van 5-3. Vervolgens zou hij een toernooi vechten in Frankrijk. Dat toernooi zou hij winnen waarna hij terugkeerde in China en zijn partijen bij de WLF W.A.R.S. voortzette. Aoriqileng verloor twee partijen, maar zou hierna zeven van in totaal acht partijen winnen waarna hij voor de titel mocht vechten. Aoriqileng pakte de titel in Januari 2019 door Yong E te verslaan. De titel werd eenmaal verdedigt tegen Amirlan Amirov. De man die hem eerder al eens dwars zat. Aoriqileng sloot zich in 2020 aan bij het UFC Performance Institute in Shanghai. Inmiddels is de vechter “afgestudeerd” en tekende hij begin 2021 een UFC contract.

UFC再添中国力量!傲日其楞梁娜正式签约UFC!

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »