breaking news

BREAKING: Talpa stopt per direct met het uitzenden van GLORY

August 25th, 2020 | by Stefan Van Erp
BREAKING: Talpa stopt per direct met het uitzenden van GLORY
GLORY
0

MMA DNA heeft bevestigd gekregen dat Talpa per direct gaat stoppen met het uitzenden van GLORY evenementen. Talpa en GLORY werken sinds 2018 met elkaar samen. De kijkcijfers vallen echter tegen en dat, in combinatie met de huidige onrust bij GLORY, heeft Talpa doen besluiten om per direct geen evenementen meer uit te zenden. Wat dit betekent voor de komende events in oktober die GLORY reeds heeft aangekondigd is nog niet bekend. 

GLORY heeft in het verleden een samenwerking gehad met RTL, Spike TV en Ziggo Sport voordat het een contract van 3 jaar tekende bij Talpa. Dit contract wordt nu voortijdig beëindigd. Deze beëindiging zal een nieuwe financiële strop betekenen voor GLORY, dat toch al in zwaar weer verkeert.

Eerder maakten wij bekend dat de vechters voor de twee evenementen op 2 en 3 oktober nog geen overeenkomst hebben gekregen. Normaal gesproken ontvangen vechters twee maanden van tevoren een overeenkomst met betrekking tot de tegenstander, inkomsten en medische controles. Diverse bronnen hebben MMA DNA gemeld, dat het niet ontvangen van deze overeenkomsten tot onrust onder vechters en trainers leidt.

Zowel GLORY als Talpa waren op dit moment nog niet bereikbaar voor commentaar.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »