breaking news

BREAKING: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik gaat niet door

January 19th, 2021 | by Stefan Van Erp
BREAKING: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik gaat niet door
GLORY
0

Het wereldtitelgevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik dat op 30 januari aanstaande plaats zou vinden gaat niet door. Ben Saddik heeft zich afgemeld met een blessure aan zijn rug. Het gevecht stond gepland als hoofdgevecht tijdens GLORY 77. Het is nog niet bekend of Rico een nieuwe tegenstander krijgt. De nummer 2 geplaatste vechter in het zwaargewicht is Rico zijn trainingspartner Benjamin Adegbuyi. Deze versloeg 3 weken geleden Badr Hari. Het lijkt dus niet waarschijnlijk dat hij de vervanger van Ben Saddik gaat worden. 

De partij tussen Verhoeven en Ben Saddik zou de derde ontmoeting tussen beide kemphanen worden. De eerste ontmoeting werd gewonnen door Ben Saddik terwijl de tweede door Verhoeven werd gewonnen. Deze derde partij moest uit gaan maken wie de absolute kampioen in de divisie is. Dat beide heren elkaar niet mogen, werd wederom duidelijk op de persconferentie vorige week. Hierin liet Rico weten dat het neergaan in de hoek het enige is dat Jamal uit de vorige ontmoeting geleerd heeft.

Het uitvallen van Jamal Ben Saddik is een fikse tegenvaller voor GLORY. Ondanks dat er nog drie andere titelgevechten op GLORY 77 gepland staan, dreef de promotie voornamelijk op het titelgevecht in het zwaargewicht.

Het is afwachten wanneer GLORY met meer nieuws naar buiten komt.

Comments are closed.

Translate »