breaking news

BREAKING: Montel Jackson treft Danaa Batgerel op 18 september

June 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Montel Jackson treft Danaa Batgerel op 18 september
UFC
0

BREAKING: Uit betrouwbare bronnen kunnen we melden dat bantamweights Montel Jackson en Danaa Batgerel het op 18 september, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar zullen opnemen. Het is ook nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Montel Jackson wist in 2018 via de Dana White’s Contender Series een contract bij de UFC binnen te slepen. Twee maanden later maakte hij, tijdens UFC 227, tegen Ricky Simón zijn debuut. Jackson verloor het gevecht, via een unanimous decision, en verloor zo zijn ongeslagen status. Vervolgens wist hij een winstreeks van drie gevechten neer te zetten, waarin hij Brian Kelleher (d’arce choke), Andre Soukhamthath (unanimous decision) en Felipe Colares (unanimous decision) wis te verslaan. In juli vorig jaar zag Jackson daar een eind aan komen, toen hij via een unanimous decision van Brett Johns verloor. Hij wist zich hierna goed te herpakken. In zijn meest recente gevecht, dat twee maanden geleden plaatsvond, wist Jackson de debuterende Jesse Strader, via een TKO, te verslaan.

Danaa Batgerel maakte in 2019 zijn debuut bij de UFC. De voormalig MGL-1 Fighting Championship featherweight kampioen nam het op tegen Heili Alateng. Het werd niet het debuut waar Batgerel op gehoopt had, hij verloor het gevecht via een unanimous decision. Maar de Mongoliër wist zich goed te herpakken. Na zijn debuut wist hij geen gevecht meer te verliezen. Zo sloeg Batgerel, tijdens UFC 248, de Argentijn Guido Cannetti knock-out en wist hij vorige maand Kevin Natividad, via een TKO, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »