breaking news

BREAKING: Mike Trizano vs. Ľudovít Klein ingepland voor UFC evenement op 8 mei

April 9th, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: Mike Trizano vs. Ľudovít Klein ingepland voor UFC evenement op 8 mei
UFC
0

De UFC heeft een Featherweight partij toegevoegd aan het 8 mei evenement dat zal plaatsvinden op een nog later bekend te maken locatie. Meerdere bronnen informeren ons dat TUF 27 winnaar Mike Trizano het gaat opnemen tegen Ľudovít Klein. Beide vechters zijn grote talenten in de divisie.

Mike Trizano (MMA 8-1/UFC 2-1) is een Tiger Schulmann’s MMA vechter die sinds 2016 te vinden is in het professionele MMA circuit. De vechter uit Ramsey, New Jersey was in 2014 en 2015 actief in het amateur circuit waar hij vier titels pakte en ongeslagen bleef. Trizano maakte zijn Pro-MMA debuut tijdens Ring of Combat 54 tegen Serra-Longo Team vechter James Gonzalez. Trizano won het gevecht via Unanimous Decision. Na uiteindelijk nog drie overwinningen te hebben gepakt inclusief de Maverick MMA titel mocht Trizano in 2017 vechten voor de vacante Ring of Combat Featherweight titel tegen wederom James Gonzalez. En wederom won Trizano de partij via Unanimous Decision. Vervolgens meldde Bellator MMA zich voor ”The Lone Wolf”. In November 2017 pakte Trizano een zeer imposante overwinning door Mike Otwell via D’Arce Choke Submission te verslaan. Trizano deed vervolgens auditie voor het 27ste seizoen van The Ultimate Fighter. Trizano deed mee aan dit seizoen en wist zowel Thailand Clark als John Gunther te verslaan. Dit leverde hem een finaleplaats op tijdens de TUF 27 Finale tegen Joe Giannetti. In een afwachtend gevecht was het uiteindelijk Trizano die via Split Decision de TUF 27 titel won. Vervolgens werd Trizano tijdens UFC Denver ingeroosterd tegen Luis Peña (beter bekend als Violent Bob Ross). Trizano vocht sterk en wist uiteindelijk het gevecht via Split Decision naar zich toe te trekken. Trizano zou tijdens zijn gevecht in Mei 2019 terugkeren naar zijn originele gewichtsklasse. In de Featherweight divisie nam hij het tijdens UFC Rochester op tegen Grant Dawson. Dawson was te sterk op de grond en finishte Trizano via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde. Trizano zou vervolgens in Februari 2021 terugkeren in de Octagon tegen Rafael Alves. Echter raakte hij geblesseerd en moest hij afzeggen.

Embed from Getty Images

Ľudovít Klein (MMA 17-2/UFC 1-0) is een Tsjechische vechter die zijn MMA carrière startte in 2014. Na een 6-1 record te hebben opgebouwd tekende hij bij de ACB organisatie. Na twee overwinningen vertrok Klein naar Cage Warriors. Daar zou hij verliezen van Aiden Lee. Klein zou echter vervolgens een ongekende reeks neer zetten bij de XFN en OKTAGON MMA organisaties. Met een winstreak van zeven gevechten tekende hij in 2020 bij de UFC. Daar zou hij tijdens zijn debuut op short notice vechten tegen Shane Young. Klein imponeerde met een Headkick KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »