breaking news

BREAKING: Mike Trizano treft UFC debutant Rafael Alves op 20 februari

December 31st, 2020 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Mike Trizano treft UFC debutant Rafael Alves op 20 februari
UFC
0

The Ultimate Fighter seizoen 27 winnaar Mike Trizano gaat het op 20 februari opnemen tegen de debuterende Rafael Alves. Meerdere bronnen bevestigen dit aan MMA DNA. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden. Het gevecht zal plaatsvinden in de Featherweight divisie.

Mike Trizano deed in 2018 mee met het 27ste seizoen van The Ultimate Fighter, een seizoen waar alleen ongeslagen vechters aan meededen. Hij wist het seizoen te winnen door in de finale Joe Giannetti, via een split decision, te verslaan. Vervolgens nam Trizano het op tegen Luis Peña, met wie hij aan The Ultimate Fighter deelnam. Ook dit gevecht wist hij via een split decision te verslaan. In mei 2019 vocht Trizano tot dusver zijn laatste gevecht. Hij verloor, via een ‘rear naked choke’, van Grant Dawson en dus ook zijn ongeslagen status.

Rafael Alves maakt zich op voor zijn UFC debuut. De Braziliaan vocht voor het laatst bij, de in Florida gevestigde, Titan FC. Hier won hij in 2019, door Felipe Douglas knock-out te slaan, de Titan FC interim lightweight titel. In augustus deed Alves mee aan de Dana White’s Contender Series waar hij, door Alejandro Flores via een ‘rear naked choke’ te verslaan, een contract bij de UFC verdiende.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »