breaking news

BREAKING: Mike Jackson vs. Dean Barry nu op 1 mei

February 4th, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Mike Jackson vs. Dean Barry nu op 1 mei
UFC
0

Uit betrouwbare bronnen kunnen we melden dat het welterweight gevecht tussen Mike Jackson en Dean Barry, dat eerst op 20 januari geboekt stond, nu op 1 mei zal plaatsvinden. Het eerste gevecht ging, omdat Jackson zich wegens onbekende redenen had afgemeld, niet door.

Voor Mike Jackson is het de eerste keer in zo’n tweeënhalfjaar dat hij weer de octagon instapt. In zijn UFC en professioneel MMA debuut nam hij het, in 2016, op tegen Mickey Gall. Dit gevecht verloor hij via een ‘rear naked choke’. Vervolgens nam hij het zo’n tweeënhalfjaar later op tegen CM Punk, die hij via een unanimous decision wist te verslaan. Het leek erop dat dit Jacksons laatste MMA gevecht zou zijn, maar nu maakt hij dan toch zijn terugkeer.

Dean Barry begon zijn professionele MMA-carrière, op succesvolle wijze, in 2017. Hij nam het op het regionele circuit, bij Shamrock Fighting Championship, op tegen Thomas Thatcher, die hij via een TKO wist te verslaan. Barry verloor zijn volgende partij, via een ‘rear naked choke’, van Anthony Taylor. De twee gevechten die daarop volgden wist hij via een TKO te winnen, meest recent in september. Toen wist hij, bij UAE Warriors, Abdulla Al Bousheiri te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »