breaking news

BREAKING: Melvin Manhoef geblesseerd, gevecht geannuleerd

November 1st, 2018 | by Redactie
BREAKING: Melvin Manhoef geblesseerd, gevecht geannuleerd
Bellator MMA
0

De partij tussen Melvin Manhoef en Chidi Njokuani tijdens Bellator 210 is geannuleerd. Dit maakte Scott Coker bekend via zijn social media pagina. Manhoef heeft een blessure opgelopen en is niet in staat om op 30 november in de kooi te verschijnen. Het is aan John Salter om Manhoef te vervangen.

Powered by Aiki Budo.

Het bericht van Scott Coker:

Chidi Njokuani (MMA 18-5-0-1/Bellator 5-1) zit juist in de beste fase van zijn carrière. Njokuani wist de afgelopen jaren negen partijen te winnen waarvan enkele spectaculaire knock-out overwinningen. Na verschillende wedstrijden op catchweight vecht hij nu voor de Middleweight divisie. Naast de verschillende MMA partijen kent Njokuani ook enkele professionele kickbokspartijen. Zo vocht hij voor de Light Heavyweight divisie en wist hij hier twaalf van de veertien partijen te winnen.

John Salter (MMA 15-4/Bellator 5-1) staat bekend als een absolute finisher. De man uit Gardendale, Alabama wist van zijn vijftien MMA overwinningen er zeven te beslissen via (T)KO en acht via Submission. Hierdoor bezit Salter over een 100% finishratio. Salter werd zeven jaar geleden gecontracteerd door de UFC. Salter had op dat moment een record van 3-0. In de UFC wilde het niet lukken, en na twee verliespartijen in drie gevechten verliet Salter de organisatie. Na vervolgens in vooral regionale promoties vijf van de zes gevechten te hebben gewonnen werd Salter opgepikt door Bellator. Salter, inmiddels een stuk ervarener dan in zijn UFC run heeft tot nu toe zeer hoge ogen gegooid in de Bellator MMA promotie. Met vier finishes tegen Dustin Jacoby, voormalig Bellator Middleweight Kampioen Brandon Halsey, Claudio Annicchiarico en TUF 3 winnaar Kendall Grove lijkt het voor Salter een kwestie van tijd voordat hij in de buurt is van een contendergevecht. Salter zou het in November 2017 opnemen tegen Anatoly Tokov tijdens Bellator 188 in Tel Aviv. Echter raakte Tokov geblesseerd en werd vervangen door Jason Radcliffe. Radcliffe had weinig in te brengen en verloor vroeg in de eerste ronde via Rear Naked Choke Submission. Tijdens Bellator 205 kwam Salter techniek tekort. Hij verloor van Rafael Lovato Jr. met een submission in de derde ronde.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »