breaking news

BREAKING: Matt Frevola treft nieuwkomer Genaro Valdez tijdens UFC 270 op 22 januari

October 13th, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: Matt Frevola treft nieuwkomer Genaro Valdez tijdens UFC 270 op 22 januari
UFC
0

De UFC 270 card heeft er een nieuwe partij bij. Matt Frevola maakt zijn opwachting in de Lightweight divisie tegen promotionele nieuwkomer Genaro Valdez. Beide vechters treffen elkaar op een nog onbekende locatie. Dit lijkt echter Anaheim, Californië te gaan worden. Meerdere bronnen melden dit nieuws aan MMA DNA.

Matt Frevola (MMA 8-3-1/UFC 2-3-1) is een vechter die zijn Pro-MMA carrière begon in 2014. In het amateur circuit was Frevola met een 8-0 record ongeslagen. Inmiddels traint Frevola bij Law MMA en Serra BJJ vaak samengevoegd tot Serra-Longo Fight Team. Frevola vocht enkele gevechten voor de WSOF, ACB en Titan FC organisaties. Tijdens zijn gevecht voor de Titan FC organisatie in Januari dit jaar versloeg hij de ongeslagen Raush Manfio via Unanimous Decision. Dit wekte de interesse van de UFC, die Frevola een contract van een gevecht aanbood. Frevola mocht meedoen aan het eerste seizoen van de ”Dana White’s Tuesday Night Contender Series”. Tijdens het laatste gevecht in Week 8 nam Frevola het op tegen Jose Flores. Frevola maakte indruk en won via Arm Triangle Choke Submission in de tweede ronde. Dana White twijfelde geen moment en bood Frevola een contract aan bij de UFC. Frevola vocht vervolgens in Januari 2018 in St.Louis tegen Marco Polo Reyes. Frevola ging zwaar KO in de eerste ronde en verloor zo voor het eerst een gevecht in zijn carrière. Frevola keerde vervolgens terug in November 2018 tegen Lando Vannata tijdens UFC 230 in New York. In een fantastische partij moesten beide vechters genoegen nemen met een draw. Frevola pakte uiteindelijk in zijn derde partij voor de UFC wél zijn eerste overwinning. Tijdens UFC 236 in April 2019 werd gewonnen van Jalin Turner via Unanimous Decision. Frevola wist zijn eerste overwinning in de UFC in Oktober 2019 een uitstekend vervolg te geven. Tijdens UFC Tampa werd gewonnen via Split Decision tegen Luis Peña. Frevola werd vervolgens in April 2020 gekoppeld aan Roosevelt Roberts. Echter werd de partij in verband met COVID-19 gecanceld. Vervolgens werd Frevola gematcht tegen Frank Camacho in Juni 2020. Echter moest Frevola zich terugtrekken nadat iemand van zijn team positief testte voor COVID-19. De UFC plande vervolgens de partij tegen Roberts opnieuw in. Echter moest Frevola zich wederom terugtrekken. Ditmaal in verband met een blessure. Frevola werd vervolgens gematcht in Januari 2021 tegen Ottman Azaitar. Echter werd Azaitar na het breken van de COVID-19 regels van de partij gehaald en werd Frevola gekoppeld aan Arman Tsarukyan die eveneens zijn tegenstander verloor. Frevola verloor de partij via Unanimous Decision. Frevola zou vervolgens in Juni 2021 vechten tegen Frank Camacho. Helaas moest Camacho zich na betrokkenheid bij een auto ongeluk terug trekken en werd Terrance McKinney de nieuwe tegenstander. Frevola ging zwaar KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Genaro Valdez (MMA 10-0/UFC 0-0) is een Mexicaanse MMA vechter die zijn carrière begon in 2016. Na vijf overwinningen in het regionale Mexicaanse circuit tekende hij bij Combate Americas. Valdez won zijn debuut partij voor de organisatie tegen Hilario Portales via TKO in de derde ronde. Echter zou Valdez vervolgens niet meer uitkomen voor Combate Americas. De Mexicaan vocht tweemaal voor de LUX Fight League organisatie. Daar imponeerde hij door zowel Miguel Arizmendi als Edgar Diaz Guzman in de eerste ronde te finishen. Het leverde Valdez een kans op om een UFC contract te verdienen tijdens het vijfde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Valdez nam het in een spectaculaire partij op tegen Patrik White. Valdez won via TKO in de tweede ronde en verdiende daarmee een UFC contract.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »