breaking news

BREAKING: Massaro Glunder vs Jos van Belzen tijdens Glory 76 Antwerpen

February 25th, 2020 | by Redactie
BREAKING: Massaro Glunder vs Jos van Belzen tijdens Glory 76 Antwerpen
GLORY
0

Massaro Glunder en Jos van Belzen nemen het op 28 maart 2020 in Antwerpen tijdens Glory 76 tegen elkaar op. De in Nederland geboren vechters nemen het in de Lightweight divisie tegen elkaar op. Dit hebben we bij MMA DNA uit zeer betrouwbare bronnen vernomen.

Massaro Glunder vs. Jos van Belzen

Massaro Glunder (33-13-4, GLORY 4-6-0) kwam GLORY binnen als een groot talent in de Featherweight divisie. Hij begon zijn professionele carrière in 2011 en vocht voor diverse promoties waaronder K-1 en WFL. Glunder is de zoon van Rodney Glunder die furore maakte in het MMA bij onder anderen Pride. Glunder staat erom bekend dat hij graag vaak vecht en ook op korte termijn. Zo nam hij in 2017 een MMA partij tegen Andy Souwer slechts 3 uur voordat deze begon. Ook bij GLORY heeft Massaro gevechten op korte termijn aangenomen wat zijn record wellicht niet ten goede heeft gedaan. Glunder kwam binnen met een statement door in de halve finale van het Featheweight Contender Tournament Niclas Larsen te verslaan via een TKO. In de finale nam Glunder het vervolgens op tegen zijn teamgenoot Christian Baya. Glunder verloor deze partij via een Split Decision. Daarna vocht Glunder tegen Zakaria Zouggary in Amsterdam en verloor ook via een decision. Slechts 3 weken later betrad Glunder alweer de ring om het op te nemen tegen Dylan Salvador in Parijs. Ook deze partij ging verloren en betekende dit het derde verliespartij op rij. Glunder vocht vervolgens 5 maanden niet en betrad de ring tijdens GLORY 51 met een volledig trainingskamp in zijn bagage. Glunder domineerde zijn partij tegen de gerankte Victor Pinto en liet zien dat hij thuis hoort in de rankings bij GLORY. Glunder maakte vervolgens zijn opwachting op short notice tegen Quade Taranaki tijdens GLORY 56 in Denver. Glunder had geen problemen met Taranaki en won via een eenzijdige Unanimous Decision. Daarna vocht Glunder tegen Kevin VanNostrand in New York. Glunder verloor uiteindelijk via een zeer controversiële decision. Vervolgens kreeg Glunder de kans zich te herpakken tegen Aleksei Ulianov. Echter bleek Ulianov een maatje te groot en verloor Glunder wederom via een Decision. Glunder herpakte zich en won zijn daaropvolgende partij tegen Arbi Emiev in Dusseldorf. Dit was voor Glunder zijn eerste partij in de Lightweight divisie.  Daarop volgde een gevecht met Mohammed Jaraya tijdens Glory Collision 2 in het GelreDome in Arnhem. Deze verloor hij met een unanimous decision. Nu mag hij zich opmaken voor een gevecht met Jos van Belzen in de AED Studios in Antwerpen.

Jos van Belzen (8-0-0, GLORY 2-0-0). Van Belzen maakt voor de derde keer zijn opwachting in de GLORY ring. Op zijn debuut tijdens GLORY 65 in Utrecht wist hij de Belg Percy de Maeyer in de eerste ronde via TKO te verslaan. Daarop volgde een split decision win op de Australiër Matthew Stevens tijdens GLORY 69 in Düsseldorf. Nu gaat hij het opnemen tegen Massaro Glunder in de AED Studios in Antwerpen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste kickboks nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.