breaking news

BREAKING: Makwan Amirkhani treft Nate Landwehr op 5 juni

April 22nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Makwan Amirkhani treft Nate Landwehr op 5 juni
UFC
0

BREAKING: Bronnen weten ons te melden dat featherweights Makwan Amirkhani en Nate Landwehr het op 5 juni, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar zullen opnemen. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Na zijn verlies tegen Shane Burgos, tijdens UFC 244, maakte Makwan Amirkhani tijdens UFC 251 zijn terugkeer in de octagon. Hij zou het in maart opnemen tegen Mike Grundy, maar dit ging door de COVID-19 uitbraak niet door. In juli nam Amirkhani het op tegen Danny Henry, die hij door middel van een ‘anaconda choke’ wist te verslaan. Vervolgens nam hij het drie maanden later op tegen Edson Barboza, dit gevecht verloor Amirkhani via een unanimous decision.

Nate Landwehr maakte vorig jaar zijn debuut in de UFC. De voormalig M-1 featherweight kampioen nam het op tegen de eveneens debuterende Herbert Burns. Landwehr verloor het gevecht via een knock-out. Vervolgens nam hij het op tegen Darren Elkins. In een entertainend gevecht wist Landwehr, via een unanimous decision, de veteraan te verslaan. In zijn meest recente gevecht nam hij het op tegen Julian Erosa en liep hij tegen zijn tweede verlies in de UFC aan. Landwehr verloor het gevecht dit keer via een technical knock-out.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »