breaking news

BREAKING: Julian Erosa nieuwe tegenstander van Charles Jourdain op 4 september

August 25th, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Julian Erosa nieuwe tegenstander van Charles Jourdain op 4 september
UFC
0

BREAKING: Bronnen kunnen ons melden dat Julian Erosa in een catchweight gevecht de nieuwe tegenstander van Charles Jourdain wordt. Hij vervangt Lerone Murphy voor het gevecht dat tijdens de UFC Fight Night op 4 september zal plaatsvinden. Murphy moest het gevecht wegens visumproblemen aan zich voorbij laten gaan.

Julian Erosa keerde vorige zomer voor een derde periode terug in de UFC. “Juicy J” maakte een succesvolle comeback, door Sean Woodson in de derde ronde via een ‘D’Arce choke’ te verslaan. Hiervoor kreeg Erosa een ‘Performance of the Night’ bonus toegekeerd. Vervolgens wist hij afgelopen februari door middel van een ‘flying knee’ TKO met Nate Landwehr af te rekenen. In juni zag Erosa, toen hij via een TKO door Seung Woo Choi werd verslagen, een einde komen aan zijn winstreeks.

Charles Jourdain maakte in 2019 zijn UFC-debuut en kent een wisselvallige periode bij de organisatie. De Canadees ging 1-2 in zijn eerste drie gevechten. Zo wist hij Doo Ho Choi via een TKO te verslaan en eindigde de gevechten met Desmond Green (unanimous) en Andre Fili (split) in een decision verlies. Maar sindsdien wist “Air Jourdain” niet te verliezen. Zijn ontmoeting met Joshua Culibao eindigde in een split draw en hij wist in zijn meest recente gevecht Marcelo Rojo, via een TKO, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »