breaking news

BREAKING: Josh Parisian vs. Roque Martinez toegevoegd aan UFC evenement op 19 juni

March 3rd, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: Josh Parisian vs. Roque Martinez toegevoegd aan UFC evenement op 19 juni
UFC
0

Josh Parisian gaat proberen zijn eerste UFC overwinning te pakken. De Amerikaan gaat het opnemen in de Heavyweight divisie tegen Roque Martinez die eveneens op zoek is naar zijn eerste overwinning in de Octagon. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Meerdere bronnen bevestigen de boeking aan MMA DNA.

Josh Parisian (MMA 13-4/UFC 0-1) is een Amerikaanse vechter die zijn professionele carrière in 2014. Daarvoor had Parisian al drie jaar ervaring op gedaan in het amateur circuit. Parisian wist in het regionale circuit een record van 6-2 op te bouwen, en na een overwinning bij de LFA organisatie tegen Zach Thumb kreeg Parisian de kans om tijdens het tweede seizoen van de Dana White Contender Series een contract te winnen. Parisian versloeg favoriet Greg Rebello via TKO in de eerste ronde. Echter was Dana White niet overtuigd en stuurde Parisian naar The Ultimate Fighter. Parisian verloor van de Cubaanse worstelaar Michel Batista en kreeg geen UFC contract. Vervolgens zou Parisian vijf partijen achter elkaar winnen. Allemaal finishes. Hierdoor kreeg hij in het vierde seizoen van de DWCS kans op een herkansing. Ook ditmaal won Parisian via TKO in de eerste ronde. Chad Johnson was de tegenstander. Dana White gaf Parisian ditmaal wel een UFC contract. Parisian maakte zijn debuut in November 2020 tegen Parker Porter. Parisian verloor de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Roque Martinez (MMA 15-7-2/UFC 0-2-0) maakte in 2007 zijn professionele debuut bij de PXC organisatie. Martinez begon sterk met vier overwinningen in zijn eerste vier partijen. Echter wist hij in zijn daarop volgende vier partijen niet te winnen. Martinez rechtte echter de rug en pakte zes overwinningen in zeven gevechten. Een partij eindigde onbeslist. Er werd onder meer gewonnen van Da Un Jung en Jaideep Singh. Die laatste partij was voor de DEEP Openweight titel. Hierop werd Martinez gecontracteerd door het Japanse RIZIN FF. Martinez won drie van in totaal vijf partijen voor de organisatie en bleef tussendoor ook zijn DEEP titel verdedigen. Onder meer Jerome Le Banner werd bij RIZIN FF verslagen. Uiteindelijk tekende Martinez in September 2020 een contract bij de UFC en nam hij het op short notice op tegen Alexandr Romanov. Romanov was via Arm-Triangle Choke in de tweede ronde te sterk. Helaas voor Martinez kon hij twee maanden later ook niet overtuigen. Ditmaal was Don’Tale Mayes via Unanimous Decision te sterk.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »