breaking news

BREAKING: Jamal Ben Saddik vs. Benjamin Adegbuyi tijdens GLORY Collision 3

September 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Jamal Ben Saddik vs. Benjamin Adegbuyi tijdens GLORY Collision 3
GLORY
0

BREAKING: Betrouwbare bronnen melden ons dat voormalig Glory heavyweight titeluitdagers Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi het op 23 oktober, tijdens Glory Collision 3, in het Gelredome in Arnhem tegen elkaar gaan opnemen. Het is de tweede keer dat de zwaargewichten tegenover elkaar staan. In de eerste ontmoeting was Ben Saddik een maatje te groot voor Adegbuyi.

De knock-out overwinning van Ben Saddik op Adegbuyi in 2018 tijdens de Glory Heavyweight Grand Prix finale was ook zijn meest recente partij. Ben Saddik zou het in 2020 nog tegen Glory heavyweight kampioen Rico Verhoeven opnemen, maar omdat hij een rugblessure opliep ging dit niet door. Ben Saddik wist zijn laatste vier gevechten te winnen, waaronder drie door middel van een finish.

Het gevecht met Ben Saddik was de laatste keer dat Benjamin Adegbuyi verloor. De Roemeen vocht vervolgens nog twee keer. In het eerste gevecht dat daarop volgde nam Adegbuyi het, tijdens Glory 71: Chicago, op tegen D’Angelo Marshall, die hij via een unanimous decision wist te verslaan. Vervolgens nam “Mister Gentleman” het afgelopen december, tijdens Glory 76: Rotterdam, op tegen Badr Hari. In de derde ronde wist Adegbuyi ,tegen de verwachtingen in, Hari knock-out te slaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »