breaking news

BREAKING: Donovan Wisse vs. Cesar Almeida tijdens GLORY Collision 2 in Arnhem

November 14th, 2019 | by Marcel Dorff
BREAKING: Donovan Wisse vs. Cesar Almeida tijdens GLORY Collision 2 in Arnhem
GLORY
0

Donovan Wisse keert op 21 december 2019 terug in de GLORY Kickboxing ring. De Nederlander gaat vechten tegen de Braziliaan Cesar Almeida in de Middleweight divisie. Dit hebben we via zeer betrouwbare bronnen vernomen. Het gevecht tussen beide mannen zal plaatsvinden in het Gelredome in Arnhem. Het evenement staat uiteraard in het teken van de rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Donovan Wisse vs. Cesar Almeida

Donovan Wisse is een van de relatief nieuwe talenten bij GLORY. Wisse kwam binnen met een gevecht tegen Kevin van Heeckeren en maakte direct indruk. In de Johan Cruijff Arena wist Wisse van Heeckeren naar het canvas te slaan. Uiteindelijk kon van Heeckeren de partij uitvechten en won Wisse via een Decision. Daarna maakte Wisse zijn opwachting tegen Ertugrul Bayrak in de Ahoy in Rotterdam. Het werd een harde technische partij met Bayrak die uiteindelijk over de langste adem beschikte en via een decision won. Vervolgens stapte Wisse last minute in tegen Matej Penaz. Wisse liet zien dat hij een vechter is om rekening mee te houden Hij won zeer overtuigend via een KO in de tweede ronde. Daarna vocht Wisse tegen Yousri Belgaroui in Utrecht. Wisse wist te winnen via een decision en steeg hiermee naar de top 3 in de rankings. De volgende horde voor Wisse was voormalig kampioen Jason Wilnis. Tijdens GLORY 70 in Lyon liet de Surinamer zien dat hij een kanshebber is voor de titel en versloeg Wilnis vrij overtuigend via een Unanimous Decision.

Cesar Almeida staat voor zijn debuut bij GLORY. De Braziliaan vocht in zijn carrière 45 partijen waarvan hij er 39 winnend wist af te sluiten. Almeida vocht voor WGP waar ook Alex Pereira onder contract heeft gestaan. Beide heren vochten tegen elkaar waar Pereira de overwinning pakte via een Decision. Voor Almeida wordt het een grote vuurdoop tegen Wisse. Mocht hij deze partij winnen zal hij zich zeker vestigen in de top 10 ranking van de Middelweight divisie.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »