breaking news

BREAKING: Dakota Bush vs. Rongzhu toegevoegd aan UFC evenement op 18 september

May 17th, 2021 | by Redactie
BREAKING: Dakota Bush vs. Rongzhu toegevoegd aan UFC evenement op 18 september
UFC
0

Twee Lightweight vechters gaan op 18 september aanstaande proberen in hun tweede partij voor de organisatie hun eerste overwinning te halen. De Amerikaan Dakota Bush keert terug in de Octagon. Hij gaat het opnemen tegen Rongzhu. Dit weten meerdere bronnen te melden aan MMA DNA. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Het is het eerste gevecht bevestigd voor het 18 september evenement.

Dakota Bush (MMA 8-3/UFC 0-1) maakte na twee jaar in het amateurcircuit de overstap naar de professionals in 2016. Bush won zijn eerste drie partijen en werd gelijk getekend door de LFA organisatie. Bush won drie van zijn eerste vier partijen voor de organisatie. Alle drie partijen werden gewonnen via Rear Naked Choke Submission. Bush stond op de rand van een titleshot maar verloor een onofficiële #1 contenderpartij tegen Jaleel Willis. Echter wist Bush vervolgens de rug te rechten en met overwinningen op Brian Del Rosario en Austin Clem in de eerste ronde leek een titelkans dichterbij dan ooit. Echter tekende Bush in April 2021 bij de UFC. In diezelfde maand maakte hij op short notice zijn UFC debuut tegen Austin Hubbard. Bush verloor via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Rongzhu (MMA 17-4/UFC 0-1) is een Chinese MMA vechter die zijn professionele debuut maakte in 2016. Rongzhu vocht bijna al zijn partijen voor de bekende WLF W.A.R.S. organisatie in China. De Chinees wist zeven van zijn eerste tien partijen winnend af te sluiten. Echter begon vervolgens pas een ongekende winstreak van tien partijen. Rongzhu wist tijdens die winstreak in 2019 de titel te pakken door Marcio Andrade in de vijfde ronde via Rear Naked Choke Submission te finishen. De titel werd vervolgens tweemaal verdedigt tegen Alisson Barbosa en Bideliya. Rongzhu sloot ze vervolgens aan bij het UFC Performance Institute in Shanghai. De Chinees “stuurdeerde af” begin 2021 en tekende vervolgens een contract bij de UFC. In April 2021 maakte hij zijn UFC debuut tegen Kazula Vargas. Rongzhu verloor via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »