breaking news

BREAKING: Bruno Silva pakt short notice partij tegen Victor Rodriguez tijdens UFC evenement op 22 mei

April 29th, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: Bruno Silva pakt short notice partij tegen Victor Rodriguez tijdens UFC evenement op 22 mei
UFC
0

Bruno Silva keert sneller dan verwacht terug in de Octagon. Silva die in zijn meest recente partij de Performance of the Night bonus in de wacht sleepte gaat het opnemen in de Flyweight divisie tegen Victor Rodriguez op 22 mei. Hij vervangt Denys Bondar die in verband met een beenbreuk verstek moeten laten gaan. Dit weten meerdere bronnen aan MMA DNA te melden. De locatie van het evenement is nog niet bekend, echter lijk Las Vegas de beoogde plaats.

Bruno Silva (MMA 12-5-1-1/UFC 1-2-0-1) beter bekend als Bulldoguinho maake in 2011 zijn Pro-MMA debuut. Na een aantal partijen in het regionale Braziliaanse MMA circuit te hebben meegedraaid, deed Silva auditie voor het vierde seizoen van de Braziliaanse Ultimate Fighter. Silva werd toegelaten tot de show, maar zou uiteindelijk verliezen van latere finalist Dileno Lopes. Silva vocht vervolgens voor de Aspera FC en WFF organisaties. In 2017 tekende Silva voor een gevecht bij de LFA organisatie. Daar kwam hij niet verder dan een Draw tegen Casey Kenney. Silva keerde terug bij de WFF waar hij in Oktober 2018 de titel wist te pakken door Ralph Acosta via Unanimous Decision te verslaan. Vervolgens maakte teamgenoot Henry Cejudo bekend dat Silva bij de UFC getekend had. Silva maakte zijn debuut in Oktober 2019 tijdens UFC Melbourne tegen Khalid Taha. Silva verloor zijn debuut via Arm-Triangle Choke Submission in de derde ronde. Echter werd het gevecht omgezet in een No Contest na een positieve USADA test van Taha. De Braziliaan zal nu verder gaan in de Flyweight divisie. Silva zou in Maart 2020 vechten tegen Su Mudaerji, echter moest Mudaerji zich geblesseerd terugtrekken en werd vervangen door David Dvorak. Silva verloor via Unanimous Decision. In September 2020 wist Silva tegen Tagir Ulanbekov ook niet te winnen. Silva verloor via Unanimous Decision. Uiteindelijk was het in Maart 2021 wél raak voor Silva. Via KO in de tweede ronde werd gewonnen van JP Buys. Silva kreeg hiervoor de Performance of the Night bonus.

Embed from Getty Images

Victor Rodriguez (MMA 7-3/UFC 0-1) is een MMA vechter die zijn professionele carrière startte in 2011. Na drie overwinningen tekende Rodriguez bij de AFC organisatie in Alaska. Rodriguez vocht in 2014 een partij voor de organisatie die werd verloren. Na vervolgens ook bij een andere organisatie te verliezen vocht Rodriguez liefst ruim drie jaar niet. Uiteindelijk maakte hij in 2018 zijn comeback tegen Caleb Miller. Rodriguez won de partij via KO in de eerste ronde. Na vervolgens nog twee overwinningen mocht Rodriguez in Februari 2020 voor de vacante Bantamweight titel vechten tegen Jared Mazurek. Rodriguez won de partij via TKO in de tweede ronde en pakte de titel. In Oktober 2020 tekende hij bij de UFC. Op short notice maakte hij zijn debuut tegen Adrian Yanez. Rodriguez verloor via KO in de eerste ronde. Rodriguez vervolgde vervolgens zijn carrière in de Flyweight divisie. Daar zou hij in Mei 2021 vechten tegen Denys Bondar. Echter raakte Bondar geblesseerd en werd vervangen door Bruno Silva.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »