breaking news

BREAKING: Brian Kelleher treft Saidyokub Kakhramonov op 15 januari

October 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Brian Kelleher treft Saidyokub Kakhramonov op 15 januari
UFC
0

BREAKING: Betrouwbare bronnen bevestigen ons dat Bantamweights Brian Kelleher en Saidyokub Kakhramonov het op 15 januari, tijdens een UFC evenement, tegen elkaar zullen opnemen. Het is nog onbekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Na een succesvol 2020 waarin Brian Kelleher drie van zijn vier gevechten won en drie Performance bonussen wist binnen te halen deed hij het dit jaar wat rustiger aan. “Boom” kwam dit kalenderjaar twee keer in actie en wist één partij te winnen en de andere te verliezen. Zo ging zijn eerste gevecht in februari, tegen Ricky Simón, via een unanimous decision verloren. In het tweede gevecht in augustus wist Kelleher Domingo Pilarte, via een unanimous decision, te verslaan.

Saidyokub Kakhramonov maakte afgelopen augustus op succesvolle wijze zijn UFC-debuut. De Oezbeek nam het op tegen Trevin Jones, die hij in de derde ronde via een ‘guillotine choke’ wist te verslaan. Kakhramonov kwam eerder dit jaar nog in actie voor Cage Fury FC, waar hij, door Tycen Lynn knock-out te slaan, de Cage Fury FC Bantamweight titel wist te veroveren.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »