breaking news

BREAKING: Ariane Carnelossi treft UFC debutante Na Liang op 24 april tijdens UFC 261

March 6th, 2021 | by Marcel Dorff
BREAKING: Ariane Carnelossi treft UFC debutante Na Liang op 24 april tijdens UFC 261
UFC
0

Ariane Carnelossi keert eindelijk terug in de Octagon. De Braziliaanse kwam door aanhoudend blessureleed niet in actie in 2020. Echter zal ze op 24 april aanstaande tijdens UFC 261 haar opwachting gaan maken in de Strawweight divisie tegen Na Liang. Dit weten meerdere bronnen aan MMA DNA te melden. Beide vrouwen treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie.

Ariane Carnelossi (MMA 12-2/UFC 0-1) is een Braziliaanse MMA vechtster die haar Pro-MMA carrière startte in 2013. Tijdens haar debuut verloor ze tegen inmiddels UFC vechtster Amanda Ribas. Na vervolgens zes gevechten achtereenvolgens te winnen werd Carnelossi getekend door Thunder Fight. Daar pakte ze in haar derde gevecht de titel tegen Joyce Mara. Vervolgens pakte Carnelossi ook een overwinning bij de Future FC organisatie. Ze versloeg Ketlen Souza via een Bodykick KO. Carnelossi zou vervolgens in Montevideo haar UFC debuut maken tegen Taila Santos. Echter raakte Santos geblesseerd waardoor het gevecht niet doorging. Hierdoor maakte Carnelossi een maand later in September 2019 uiteindelijk haar debuut tegen Angela Hill. In een competitief gevecht verloor Carnelossi uiteindelijk in de derde ronde nadat ze niet verder mocht in verband met een grote scheur op haar hoofd. Carnelossi zou vervolgens in April 2020 terugkeren tegen Mackenzie Dern, maar moest in verband met een blessure afzeggen.

Embed from Getty Images

Na Liang (MMA 15-4/UFC 0-0) is een Chinese MMA vechtster die in 2016 haar professionele MMA debuut maakte. Liang vocht vooral haar partijen voor de WLF W.A.R.S. organisatie en voor Heroine FC. Tijdens die partijen wist ze onder meer Liana Jojua en Julia Berezikova te verslaan. In 2017 maakte ze een eenmalig uitstapje naar Bellator MMA. Die partij werd verloren van latere kampioene Juliana Velasquez. Liang wist vervolgens bij de WLF W.A.R.S. een winstreak van vier partijen op te bouwen. In 2020 sloot ze zich aan bij het UFC Performance Institute in Shanghai. Na alle projecten doorlopen te hebben tekende ze begin 2021 een contract bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »