breaking news

BREAKING: Aalon Cruz treft ongeslagen Uros Medic tijdens UFC 259 op 6 maart 2021

November 29th, 2020 | by Marcel Dorff
BREAKING: Aalon Cruz treft ongeslagen Uros Medic tijdens UFC 259 op 6 maart 2021
UFC
0

Bronnen weten ons te melden dat de UFC een Lightweight gevecht heeft toegevoegd aan het UFC 259 PPV evenement dat op 6 maart 2021 zal plaatsvinden. Aalon Cruz gaat proberen zich te revancheren voor een tegenvallend UFC debuut. De Amerikaan neemt het op tegen de ongeslagen Serviër Uros Medic. De locatie van het evenement is op dit moment nog niet bekend.

Aalon Cruz (MMA 8-3/UFC 0-1) begon zijn MMA carrière in 2013. Cruz is een bekende in het regionale MMA circuit. Zo vocht hij onder meer voor RFC en Conflict MMA. Bij beide organisaties won Cruz al zijn gevechten, behalve de twee titelgevechten voor beiden gingen verloren. Na een winstreak te hebben opgebouwd van drie overwinningen werd Cruz in 2019 uitgenodigd om deel te nemen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Cruz nam het op tegen Steven Nguyen. In een zeer attractieve partij wist Cruz zijn tegenstander vlak voor het einde van de derde ronde met een Flying Knee via KO te stoppen. Dana White was zo onder de indruk dat hij meteen langs de kant al gebaarde dat Cruz een contract had verdient bij de UFC. Cruz zou in eerste instantie zijn debuut maken tegen Steven Peterson tijdens UFC Norfolk. Echter werd Peterson om onbekende redenen van het gevecht gehaald en werd Spike Carlyle de vervanger. Cruz verloor de partij via TKO in de eerste ronde. Cruz maakt nu de overstap naar de Lightweight divisie.

Embed from Getty Images

Uros Medic (MMA 6-0/UFC 0-0) is een Servische MMA vechter die woont en traint in Anchorage, Alaska. Medic begon zijn MMA carrière in 2016 bij Alaska FC. Medic vocht vijfmaal voor de organisatie en won al zijn vijf partijen. Alle gevechten werden voortijdig beëindigd. Dit trok de aandacht van de UFC waardoor Medic in Augustus 2020 mocht deelnemen aan het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Medic nam het op tegen Mikey Gonzalez. De Serviër vocht zéér sterk en won door middel van TKO in de eerste ronde. Voor Dana White was er geen twijfel mogelijk. Medic kreeg een UFC contract.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »