breaking news

Braziliaanse debutanten De Freitas en Colares vechten tijdens UFC Fortaleza

January 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Braziliaanse debutanten De Freitas en Colares vechten tijdens UFC Fortaleza
UFC
0

Met nog slechts anderhalve week te gaan heeft de UFC een nieuw gevecht toegevoegd aan de UFC Fight Night 144 card in Fortaleza, Brazilië. Shooto Brasil Kampioen Geraldo de Freitas neemt het op tegen Jungle Fight Felipe Colares in de Bantamweight divisie. Dit wist Combate te melden. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het Centro de Formação Olímpica do Nordeste. Het gevecht zal op 2 Februari aanstaande deel uit maken van de Preliminary Card.

Geraldo de Freitas (MMA 11-4/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechter die in 2012 zijn Pro-MMA debuut maakte. Na een moeilijke start van zijn carrière waar hij vijf van in totaal negen gevechten wist te winnen heeft de Freitas inmiddels zichzelf opgewerkt tot een van de grootste talenten van Brazilië. Na drie finishes in de eerste ronde werd hij gecontracteerd door het Braziliaanse SHOOTO Brasil. Daar imponeerde hij door Zeilton Rodrigues via Unanimous Decision te verslaan. Hierdoor mocht de Freitas voor de titel vechten tegen Luciano Benicio. Ook ditmaal werd via Unanimous Decision gewonnen en pakte de Freitas de titel. In Mei 2018 vocht de Freitas in een “non-titlefight” tegen Rafael Apocalipse. Dit gevecht werd via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde gewonnen. De Freitas maakt nu de overstap naar de UFC.

Afbeeldingsresultaat voor geraldo espartano MMA

Felipe Colares (MMA 8-0/UFC 0-0) in Brazilië beter bekend als Felipe Cabocão maakte in 2013 zijn Pro-MMA debuut. De Braziliaan pakte in het regionale Braziliaanse circuit vijf overwinning uit evenveel partijen waarna hij werd getekend door de prestigieuze Jungle Fight organisatie. Tijdens zijn debuut versloeg hij Thiago “Manchinha” Silva via TKO in de eerste ronde. Hierop volgde in April 2016 een Arm-Triangle Choke Submission overwinning op Jordano Abdon in de derde ronde. Pas anderhalf jaar later keerde Colares terug bij Jungle Fight. Echter mocht hij ditmaal voor de vacante titel vechten tegen Caio Gregorio. Colares won via Unanimous Decision en heeft nu een contract bij de UFC getekend.

Afbeeldingsresultaat voor felipe cabocao MMA

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »