breaking news

Braziliaans onderonsje tussen Karol Rosa en Lara Procopio tijdens UFC Shenzhen

July 17th, 2019 | by Marcel Dorff
Braziliaans onderonsje tussen Karol Rosa en Lara Procopio tijdens UFC Shenzhen
UFC
0

De UFC heeft een Women’s Bantamweight gevecht toegevoegd aan de UFC Fight Night 157 card in Shenzhen, China. De Braziliaanse nieuwkomers Karol Rosa en Lara Procopio nemen het tegen elkaar op in het Shenzhen Universiade Sports Centre. Dit maakte Combate bekend. Het evenement zal plaatsvinden op 31 Augustus 2019.

Karol Rosa (MMA 11-3/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechtster die uitkomt voor Parana Vale Tudo. Rosa begon haar MMA carrière in 2012. Daar wist ze tijdens haar eerste drie partijen al de HCC titel te pakken. Vervolgens bleef het ruim twee jaar stil rond Rosa. Pas in 2016 keerde de Braziliaanse weer terug op het canvas. Zo won ze van Mariana Morais, maar verloor ze van de bekendere Larissa Pacheco en Gisele Moreira. Moreira wist ze echter in 2019 terug te pakken via TKO in de derde ronde bij de Future FC organisatie. Rosa komt met een winstreak van twee gevechten de UFC binnen en is een van de vaste trainingsmaatje van Jessica Andrade.

Afbeeldingsresultaat voor karol rosa mma

Lara Procopio (MMA 6-0/UFC 0-0) is een Braziliaanse vechtster die in 2014 haar Pro-MMA carrière startte. De vechtster die uitkomt voor Nova União maakte indruk in haar eerste drie gevechten die ze allemaal wist te winnen. Procopio tekende vervolgens een contract bij Shooto Brasil. Daar pakte ze tijdens haar debuut een Armbar Submission overwinning in de eerste ronde tegen Mayra Cantuária. Hierdoor mocht ze voor de vacante Bantamweight titel vechten tegen de ervaren Mariana Morais. Procopio pakte de titel via Unanimous Decision en was de kampioen. Vervolgens kreeg ze de kans om ook voor de vacante Flyweight titel te vechten. Landgenote Sidy Rocha werd eveneens via Unanimous Decision verslagen waardoor Procopio de UFC binnenkomt als de dubbele kampioen van Shooto Brasil.

Afbeeldingsresultaat voor lara procopio

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »