breaking news

Brave CF President Mohammed Shahid heeft lovende woorden over voor Djamil Chan

August 16th, 2018 | by Marcel Dorff
Brave CF President Mohammed Shahid heeft lovende woorden over voor Djamil Chan
Brave CF
0

Zoals bekend zal Djamil Chan aankomende zaterdag in Tangier, Marokko zijn Brave CF debuut maken. Chan is na Brian Hooi en Anthony Engelen de derde Nederlander die zal uitkomen voor de grootste organisatie in het Midden-Oosten. Chan staat ingepland als eerste partij van de avond tegen de Mexicaan Alejandro “Pato” Martinez. Een sterke tegenstander die een aantal evenementen terug nog voor de Lightweight titel vocht.

De Brave CF organisatie heeft in samenwerking met de Marokkaanse Koning Mohammed VI dit evenement georganiseerd. CEO en President van de Brave Combat Federation Mohammed “The Hawk” Shahid werd gevraagd naar de partij tussen Djamil Chan en “Pato” Martinez, hij zei hier het volgende over :

”Eigenlijk is het belachelijk dat zowel Djamil Chan als “Pato” Martinez op de Preliminary Card vechten op ons evenement. In zowat iedere organisatie had deze partij op de Main Card gestaan en is het zelfs Main Event waardig. Maar dit laat zien hoe sterk onze card in Marokko is. Djamil is een geweldige vechter en hij heeft een mooie toekomst in het verschiet liggen. “Pato” Martinez is ver gekomen in The Ultimate Fighter Latin America en heeft zelfs al voor de titel bij ons gevochten. Dit toont het niveau van Chan aan, dat hij in zijn debuut voor onze organisatie al meteen tegen iemand als “Pato” zal vechten.”

Brave CF 14 is vanaf 19.00u Nederlandse tijd te zien op de Fite TV app. Het evenement kost €10,99 echter heeft Brave CF de card vol gezet met sterke partijen. Onder meer Keith Lee (de jongere broer van Kevin), Sean Santella en Jeremy Kennedy maken hun debuut voor de organisatie. Hoofdpartij is een Welterweight gevecht tussen Lightweight Kampioen Ottman Azaitar en Danijel Kokora. Azaitar werd pas op het laatste moment aan de card toegevoegd maar heeft een ongekende schare aan fans achter zich in zowel Duitsland (het land waar hij woont) als in Marokko. Ook in Nederland waar Azaitar regelmatig traint (net als Abu die in de UFC vecht) heeft Azaitar veel support.

De complete line-up voor Brace CF 14 in Tangier, Marokko.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »