breaking news

Brave CF kondigt evenementen aan in Mexico en Brazilië

June 24th, 2017 | by Marcel Dorff

De grootste MMA organisatie uit het Midden-Oosten Brave Combat Federation heeft eerder vanmiddag via President Mohammed Shahid laten weten dat het in zowel Mexico als in Brazilië een evenement zal organiseren. Op 29 Juli 2017 zal Brave CF 7 plaatsvinden in Tijuana, Baja California, Mexico. En twee weken later op 12 Augustus 2017 zal in Curitiba, Brazilië Brave CF 8 plaatsvinden. Op dit evenement zal voor de Welterweight titel en Light-Heavyweight titel gevochten worden.

Het Brave CF 7 evenement in Tijuana zal plaatsvinden op 29 Juli 2017. Het evenementencomplex waar het evenement zal plaatsvinden is nog niet bekend. Het Main Event werd wel bekend gemaakt. Alejandro Martinez (MMA 3-1/Brave 1-0) neemt het op tegen Fabian Quintanar (MMA 13-2-0-1/Brave 0-0-0-0). Beide Mexicanen stonden eerder tegenover elkaar tijdens het derde seizoen van TUF Latin America. Destijds won Martinez via Split Decision. Het gevecht werd door veel mensen gezien als ”Fight of the Season”. Martinez wist in April dit jaar tijdens zijn Brave CF debuut verrassend de Braziliaan Paulo Bananada via TKO in de tweede ronde te finishen. Quintanar is de MMA Mania Kampioen en maakt zijn promotionele debuut.

Het Brave CF 8 evenement in Curitiba zal plaatsvinden op 12 Augustus 2017. Het evenementencomplex waar het evenement zal plaatsvinden is nog niet bekend. Brave CF zal deze avond haar tweede en derde Kampioen van de organisatie kronen. Tijdens het Co-Main Event van de avond zullen de Libanees Mohammad Fakhreddine (MMA 10-1/Brave 2-0) en de Engelsman Carl Booth (MMA 6-1-0-1/Brave 1-0-0-1) strijden om de allereerste Brave CF Welterweight titel. Fakhreddine is de Interim Kampioen bij de Desert Force organisatie. De Libanees vocht tweemaal voor Brave CF, en won tweemaal via TKO. Carl Booth vocht eveneens tweemaal voor Brave CF. Beide malen was dit het Main Event. De Engelsman won beide gevechten, echter werd het laatste gevecht omgezet in een No-Contest. Booth won het gevecht na drie rondes via Unanimous Decision, maar het gevecht stond officieel gepland voor vijf rondes. Door deze fout heeft de commissie uiteindelijk het gevecht omgezet in een No Contest. Booth heeft ook nog een overwinning tegen de sterke Alex Lohore op zijn resumé staan.

Tijdens het Main Event van Brave CF zal er voor de Light-Heavyweight titel worden gevochten. De Braziliaan Klidson Abreu (MMA 10-2/Brave 1-0) zal het opnemen tegen de Duitser Timo Feucht. Abreu is een voormalig Samurai FC Kampioen. De Braziliaan maakte in Maart dit jaar zijn debuut voor Brave CF tegen Arthur Guseinov. Abreu won via Submission in de eerste ronde. Timo Feucht (MMA 6-0/Brave 0-0) is een Duitse MMA vechter die in Augustus zijn debuut zal maken voor de organisatie. De Duitser is in zes partijen nog altijd ongeslagen en heeft een finishratio van 100%. Feucht mag meteen voor de titel gaan vechten.

Comments are closed.

Translate »