breaking news

Brave 14 wedstrijdverslag: Joey Berkenbosch komt tekort tegen Ikram Aliskerov

August 18th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Brave 14 wedstrijdverslag: Joey Berkenbosch komt tekort tegen Ikram Aliskerov
Brave CF
0

Enkele ogenblikken geleden stond de Nederlandse Joey Berkenbosch op het canvas van Brave CF 14 in Tanger, Marokko. Berkenbosch stond ingeroosterd tegenover de ongeslagen Russische Ikram Aliskerov en heeft op slecht enkele dagen vooraf het gevecht geaccepteerd.

Powered by Aiki Budo.

Tijdens de welkomstwoorden spraken Curtis Fee, Yousef Nassar en Kirik Jenness lovend over Joey Berkenbosch. Hij ontving het respect voor zijn voorgaande gevechten en zijn last-minute instap voor het gevecht. Ze spraken ook over zijn worstelspel en zijn Nederlandse kickboksstijl.

Het was aan Berkenbosch om als eerste de walkout te maken. Onder begeleiding van harde motiverende muziek stapte hij de kooi binnen. Na de introductie van Carlos Kremer begon het gevecht tussen de twee ongeslagen atleten.

Na een boks voor respect stapte Berkenbosch onmiddellijk naar het midden van het canvas. Vervolgens opende hij het gevecht met veel druk en enkele trappen. Berkenbosch greep vervolgens naar de clinch maar wist hier geen positie te pakken. Na een takedown-poging slaagde Aliskerov erin om top positie te pakken. Vanaf hier werden door beide vechters stoten uitgedeeld.

Na een poging tot opstaan wist Aliskerov opnieuw positie te pakken. Aliskerov deelde direct daarna harde stoten uit en haalde hiermee de scheidsrechter over om de partij te stoppen. Aliskerov ontving de overwinning met een technische knock-out in de eerste ronde.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »