breaking news

Brandon Moreno vecht alsnog tijdens UFC 255 en treft Brandon Royval

October 3rd, 2020 | by Redactie
Brandon Moreno vecht alsnog tijdens UFC 255 en treft Brandon Royval
UFC
0

Brandon Moreno en Alex Perez zouden het in eerste instantie, tijdens UFC 255, tegen elkaar opnemen. Eerder werd bekend gemaakt dat Cody Garbrandt niet tegen Deiveson Figueiredo kon vechten en dat Alex Perez hem gaat vervangen. Hierdoor leek Brandon Moreno zonder tegenstander te zitten, maar nu vecht hij alsnog tegen Brandon Royval, zo meldt Cole Shelton van BJPenn.com.

Brandon Moreno deed in 2016 mee met The Ultimate Fighter: Tournament of Champions, hij nam het in de eerste ronde op tegen Alexandre Pantoja en verloor dat gevecht. Toen de show nog bezig was maakte hij zijn UFC debuut, hij versloeg Louis Smolka via een ‘guillotine choke’. De twee gevechten die daarna volgden, tegen Ryan Benoit en Dustin Ortiz, wist hij ook te winnen. Vervolgens verloor hij tweemaal op rij via een unanimous decision, van Sergio Pettis en Alexandre Pantoja. Hierna tekende hij bij LFA, waar hij in 2019, tijdens zijn debuut, het flyweight kampioenschap won. Een paar maanden later vocht hij weer in de UFC. Zijn terugkeer, tegen Askar Askarov, eindigde in een draw. Vervolgens wist hij zijn gevechten tegen Kai Kara-France en Jussier Formiga via een unanimous decision te winnen.

Brandon Royval maakte in mei, tegen de veteraan Tim Elliott, zijn UFC debuut. Hij won dit gevecht via een ‘arm triangle choke’, wat hem een ‘Performance of the Night’ bonus opleverde. Vervolgens wist hij, tijdens UFC 253, Kai Kara-France in een spectaculair gevecht, via een ‘guillotine choke’ te verslaan. Het gevecht kreeg de ‘Fight of the Night’ bonus. Royval was voordat hij naar de UFC ging, net als Brandon Moreno, de LFA flyweight kampioen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »