breaking news

Brandon Girtz gaat het opnemen tegen Paul Redmond tijdens Bellator Dublin

July 9th, 2019 | by Marcel Dorff
Brandon Girtz gaat het opnemen tegen Paul Redmond tijdens Bellator Dublin
Bellator MMA
0

Wederom zijn er gevechten aangekondigd voor het tweede Ierse Bellator evenement van het jaar. De Amerikaan Brandon Girtz neemt het op tegen de Ier Paul Redmond. Bellator Dublin speelt zich af op vrijdag 27 september en de main card is live te zien op Spike TV. 

De 34-jarige Brandon Girtz vocht tijdens Bellator 219 nog in het hoofdgevecht tegen Saad Awad. Girtz wist die partij via unanimous decision te winnen. Voor zijn volgende partij gaat Girtz dus de stap richting Ierland zetten. Eerder vocht voormalig lichtgewicht kampioen Brent Primus ook al in Europa (Birmingham).

De 32-jarige Paul Redmond heeft een record van 2-0 in Bellator. Voor hem is deze partij een thuiswedstrijd en dat kan een voordeel zijn met de fanatieke Ierse fans. Redmond vocht in 2015 nog in de UFC, maar dat eindigde in mineur met twee verliespartijen.

Daarnaast zijn er nog eens twee partijen aangekondigd voor Bellator Dublin. Brian Moore gaat het opnemen tegen Toby Misech. Laatstgenoemde vocht nog op de Contender Series van de UFC maar kwam toen tekort.

Ook gaan Leah McCourt en Kerry Hughes het tegen elkaar opnemen in Dublin. McCourt maakte haar Bellator debuut in februari van dit jaar, en wist toen te winnen van de Nederlandse Hatice Ozyurt via TKO.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »