breaking news

Brandon Davis treft ongeslagen nieuwkomer Randy Costa tijdens UFC 236 in Atlanta

March 20th, 2019 | by Marcel Dorff
Brandon Davis treft ongeslagen nieuwkomer Randy Costa tijdens UFC 236 in Atlanta
UFC
0

Brandon Davis is niet vies van een short notice gevecht. De Amerikaan gaat ditmaal zelfs een gewichtsklasse omlaag en treft nieuwkomer Randy Costa tijdens UFC 236 in Atlanta, Georgia. Beide mannen ontmoeten elkaar op 13 April 2019 in de Bantamweight divisie. FloCombat’s Nolan King maakte dit gevecht bekend. De partij zal plaatsvinden in de Octagon van de State Farm Arena op de Preliminary Card.

Brandon Davis (MMA 9-6/UFC 1-3) begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 en vocht vooral in zijn thuisstaat Mississippi. Bij de Summit FC organisatie vocht Davis zijn eerste acht Pro gevechten. Daar wist Davis een record van 5-3 neer te zetten. Vervolgens vocht Davis voor twee andere promoties in 2017 waar hij beide keren wist te winnen. De UFC was onder de indruk en nodigde Davis uit voor de vierde week van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Davis nam het op tegen Austin Arnett die met een winstreak van 12 gevechten de Octagon betrad. Davis imponeerde echter in zijn gevecht tegen Arnett en won na een zeer sterke partij via Unanimous Decision. Voor Dana White reden om de Mississippi vechter een contract bij de UFC aan te bieden. Davis traint in Mississippi bij de Alan Belcher MMA Club en is vaste trainingspartner van UFC Featherweight vechter Jason Knight. Davis maakte zijn debuut voor de UFC tijdens UFC 220 in Boston in Januari 2018 tegen Kyle Bochniak. In een competitief gevecht was het uiteindelijk Bochniak die via Unanimous Decision wist te winnen. Davis keerde echter snel terug in de Octagon. Davis pakte een short notice partij aan tijdens UFC Austin in Februari 2018 tegen Steven Peterson. In een van de betere gevechten van 2018 pakte Davis zijn eerste officiële overwinning binnen de UFC via Unanimous Decision. Beide mannen kregen voor hun gevecht de Fight of the Night bonus. Davis keerde terug in de Octagon in Mei 2018 tijdens UFC Santiago tegen Enrique Barzola. Barzola’s worstelgame was Davis te machtig waardoor de Amerikaan verloor via Unanimous Decision. Davis pakte vervolgens met slechts tien dagen voorbereiding een partij aan tegen Zabit Magomedsharipov. Na een zeer behoorlijke eerste ronde ging het uiteindelijk mis in de tweede ronde. Davis verloor via een Suloev Stretch Submission.

Embed from Getty Images

Randy Costa (MMA 4-0/UFC 0-0) is een MMA vechter die sinds 2015 in het Pro-MMA circuit te vinden is. Echter maakte hij pas in 2018 zijn debuut bij de professionals. Costa traint bij Lauzon MMA en debuteerde bij de Cage Titans organisatie. Daar won hij in Juni 2018 tegen Stacey Anderson via TKO in de eerste ronde. Vervolgens won Costa in datzelfde nog tweemaal tegen respectievelijk Kenny Lewis en Chris Thorne. Uiteindelijk vocht Costa in Januari 2019 wederom voor de Cage Titans organisatie. Ditmaal werd wederom in de eerste ronde gewonnen. Rob Fuller werd binnen een minuut gestopt. Costa zal nu zijn UFC debuut gaan maken.

Afbeeldingsresultaat voor RANDY COSTA MMA

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »