breaking news

Brad Tavares daagt Michael Bisping uit voor gevecht in Londen

January 7th, 2018 | by Redactie

De oud Ultimate Fighting Championship (UFC) Middleweight kampioen Michael Bisping zal nog eenmaal in de wereldberoemde Octagon staan om te strijden voor de winst. De 39-gevechten veteraan verloor recent twee keer voor de bel en wil het liefste voor het thuispubliek zijn handschoenen achter laten op het canvas. Op 17 maart komt de organisatie weer langs in Londen, en als het aan Brad Tavares ligt, staat hij die avond tegenover The Count.

Tavares daagt Bisping uit via social media:

Brad Tavares (MMA 15-4/UFC 10-4) kwam in 2010 via The Ultimate Fighter seizoen 11 de UFC binnen. Tavares is eigenlijk de laatste jaren een stabiele factor in de Top 15 van de UFC Middleweight divisie, maar heeft in zijn laatste paar gevechten te weinig gebracht om zijn Top 15 notering te behouden. Van zijn eerste acht gevechten binnen de UFC won Tavares er zeven. Onder meer Tom Watson, Lorenz Larkin en MMA veteraan Phil Baroni werden verslagen. Na verloren te hebben van zowel Yoel Romero als van Tim Boetsch, wist Tavares in 2015 wel te winnen van Nate Marquardt. Echter verloor hij datzelfde jaar via KO van Robert Whittaker. Dit kostte Tavares zijn plek in de Top 15 van de divisie.

In September 2016 wist Tavares via Split Decision te winnen van de Braziliaan Caio Magalhaes, waardoor hij weer mag hopen op een plek in de Top 15 van de UFC Middleweight divisie. Tavares zou in Januari van dit jaar vechten tegen Hector Lombard, echter raakten beide mannen geblesseerd en werd het gevecht gecanceld. Tavares werd vervolgens gematcht tegen de TUF Nations winnaar Elias Theodorou tijdens International Fight Week 2017. In een zeer competitief gevecht won Tavares uiteindelijk via Split Decision. Daarna wist hij ook de jury te overtuigen de sterkste te zijn in zijn partij tegen Thales Leites.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »