breaking news

Brad Pickett maakt debuut tijdens Absolute Championship Berkut 91 in Londen

July 4th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Brad Pickett maakt debuut tijdens Absolute Championship Berkut 91 in Londen
ACB
0

Brad ‘One Punch’ Pickett haalt zijn handschoenen weer van de wilgen en zal op 11 augustus zijn debuut maken tijdens een evenement van Absolute Championship Berkut (ACB) in Londen, Engeland. Pickett vocht tijdens UFC Fight Night 107 zijn afscheidspartij maar lijkt niet te kunnen genieten van zijn pensioen. Hij heeft een multi-fight contract getekend en zal de aankomende tijd dus meerdere keren in actie komen in de bekende kooi van ACB.

Powered by Aiki Budo.

Pickett raakte het publiek met een emotioneel afscheid tijdens zijn laatste gevecht voor de UFC. Hij verloor hier van Marlon Vera met een technische knock-out in de derde ronde. Hij verloor hier zijn derde partij op rij. Pickett wordt gezien als een Britse MMA legende met overwinningen van Neil Seery, Francisco Rivera en de huidige UFC Flyweight kampioen Demetrious Johnson. Pickett zal voor ACB strijden in de Bantamweight divisie. Hij krijgt als eerste de sterke submission vechter Jesse Brock tegenover zich. Het gevecht is ingeroosterd op het co-main event van de avond.

Jesse Brock is een 36-jarige Amerikaan met een professioneel record van 23 om 9. Met een aantal korte uitstapjes bij Bellator MMA was Brock vooral actief bij de FSF promotie. Ook kent hij wedstrijden bij WSOF, Shooto Brazil en RFA.

One Punch doelde eerder nog op een gevecht tegen Takaya Mizugaki: “I wanted to fight Takeya Mizugaki a few times in the UFC but it never materialized. He’s with ACB too so it seems like a good time to do it. He’s an older guy as well so I think it’s more on my playing field. I don’t need to fight some young kid. I don’t have a point to prove, I just want to be involved in a really good fight.”

https://twitter.com/ACB_League/status/1014584630572474368

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »