breaking news

Bomvolle line-up voor ONE: Kingdom of Heroes met o.a. Andy Souwer

September 4th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Bomvolle line-up voor ONE: Kingdom of Heroes met o.a. Andy Souwer
ONE Championship
0

Aanstaande zaterdag 6 oktober keert de Aziatische kooi van ONE: Championship terug naar de Impact Arena van Bangkok, Thailand. Tijdens dit evenement stappen maar liefst 30 atleten op het canvas om te strijden voor de winst. Het Nederlandse publiek zal vooral inschakelen voor het debuut van Andy Souwer. Hij vecht tegen een kickbokspartij tegen Anthony Njokuani.

Powered by Aiki Budo.

Zowel Andy Souwer als Anthony Njokuani maken beide hun debuut bij de organisatie. De Nederlandse kickbokser en MMA vechter verwacht zijn record van 160-20-1 te verbeteren. Souwer is een zeer actieve vechter met veel highlight materiaal op zijn record. Naast zijn carrière als kickbokser heeft Souwer ook verschillende MMA partijen gevochten voor World Fighting League MMA en Rizin Fighting Federation.
Tegenover hem komt de oud Ultimate Fighting Championship (UFC) veteraan Anthony Njokuani te staan. Deze 38-jarige Amerikaan kent partijen voor organisaties als WEC en Legacy Fighting Championship. Met een MMA record van 16-12-1 verwacht hij zijn partij in Thailand voor de bel af te maken.

De line-up:

Kingdom of Heroes pakt groots uit. Zo vecht de WBC Super Flyweight wereldkampioen Risaket Sor Rungvisai tegen Iran Diaz en stapt de ONE: Super Series Kickboxing Atomweight kampioen Kai Ting Chuang op het canvas om te strijden tegen Stamp Fairtex.

Het evenement zal live en gratis te bekijken zijn op de ONE Super App.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »