breaking news

Bobby Moffett treft ongeslagen Bryce Mitchell tijdens UFC Nashville

January 30th, 2019 | by Redactie
Bobby Moffett treft ongeslagen Bryce Mitchell tijdens UFC Nashville
UFC
0

De UFC heeft een nieuw gevecht toegevoegd aan de UFC Fight Night 148 card in Nashville, Tennessee. MMA LAB vechter Bobby Moffett keert terug in de Octagon tegen de ongeslagen Bryce Mitchell in de Featherweight divisie. Dit wist Tom Taylor van BJPenn.com te melden. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van de Bridgestone Arena op 23 Maart 2019.

Bobby Moffett (MMA 14-3/UFC 1-0) is een MMA vechter die uitkomt voor The MMA LAB uit Glendale, Arizona. Moffett maakte zijn Pro debuut in 2013 en is in het regionale MMA circuit van de VS geen onbekende. Moffett pakte in zijn eerste zeven MMA partijen zes overwinningen en werd getekend door de RFA organisatie. Moffett zou driemaal uitkomen voor de RFA organisatie en tweemaal winnen waaronder een partij tegen Dan Moret. Vervolgens maakte Moffett de overstap naar de LFA organisatie waar hij tijdens zijn debuut Nate Jennerman via Unanimous Decision versloeg. Hierdoor mocht hij vervolgens voor de Interim titel vechten tegen Thanh Le. Le bleek te sterk via KO in de tweede ronde. Moffett won vervolgens een partij bij de Victory FC organisatie waarna hij bij de V3Fights organisatie onder de ogen van Dana White wist te winnen via een D’Arce Choke Submission in de eerste ronde. White was onder de indruk en bood Moffett een gevecht aan tijdens het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Moffett nam het op tegen Jacob Kilburn. Moffett pakte ditmaal in de tweede ronde de D’Arce Choke Submission en verdiende daarmee zijn contract bij de UFC. Moffett debuteerde vervolgens tijdens UFC Denver in November 2018 tegen Chas Skelly. Moffett won het gevecht via een D’Arce Choke Submission in de tweede ronde. Een controversiële overwinning aangezien het leek dat Skelly niet “out” was en de dienstdoende scheidsrechter te vroeg ingreep.

Embed from Getty Images

Bryce Mitchell (MMA 10-0/UFC 1-0) beter bekend onder zijn bijnaam ”Thug Nasty” is een MMA vechter uit Arkansas. Mitchell vecht sinds 2015 in het Pro-MMA en heeft voor bekende organisaties gevochten. Zo werd onder meer gevochten in de WSOF en RFA organisaties. In beide organisaties werden overwinningen behaald. Echter is Mitchell het meest bekend van zijn gevechten in de V3 Fights organisatie. Mitchell vocht liefst zesmaal voor deze organisatie. In zijn laatste gevecht in Juni 2017 pakte Mitchell de V3 Fights titel na Jose Mariscal via Unanimous Decision verslagen te hebben. Vervolgens deed Mitchell auditie voor het 27ste seizoen van The Ultimate Fighter. Mitchell werd toegelaten en vocht in de kwartfinale tegen Jay Cucciniello. Mitchell was duidelijk te sterk en won via Unanimous Decision. Echter verloor Mitchell uiteindelijk in de halve finale van Brad Katona via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde. Mitchell kreeg vervolgens wel de kans van de UFC zijn officiële debuut te maken tijdens de TUF 27 finale tegen Tyler Diamond. In een zeer gelijkwaardig gevecht wist Mitchell uiteindelijk via Split Decision de overwinning te pakken. Mitchell stond vervolgens een aantal maanden aan de kant met een zeer vervelende blessure aan zijn genitaliën.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »