breaking news

‘Bigfoot’ Silva tekent contract bij Taura MMA

July 29th, 2020 | by Redactie
‘Bigfoot’ Silva tekent contract bij Taura MMA
MMA
0

De 40-jarige Antonio ‘Bigfoot’ Silva is nog niet klaar met het wedstrijdvechten. De Braziliaanse vechter keert na een afwezigheid van drie jaar terug naar het Mixed Martial Arts veld voor een partij tegen Brett Martin. Het gevecht gaat op 30 oktober plaatsvinden in de Silver Spurs Arena van Kissimmee, Florida.

Bigfoot Silva heeft een enorme doorzettingsvermogen! Met een professioneel MMA record van 19-12 (1) heeft hij sinds mei 2013 slechts één partij gewonnen. Acht MMA vechters waren hem te sterk af, en ook zijn uitstapje naar Bare Knuckle FC en Glory Kickboxing gebeurde zonder succes.

Naast partijen tegen Frank Mir, Andrei Arlovski en Fedor Emelianenko is Bigfoot vooral voor het Nederlandse publiek bekend van zijn knock-out overwinning van Alistair Overeem en zijn UFC Rotterdam co-main event verlies tegen Stefan Struve. Daarnaast stond Bigfoot tijdens Glory 64 tegenover Rico Verhoeven in de ring.

Aan de andere kant van de ring komt Brett Martin te staan. Deze Amerikaanse vechter loopt rond onder de naam Big Dog en heeft een professioneel record van 9 om 1. Martin komt uit voor Triumph MMA en mag zich de LFA Tournament Heavyweight kampioen noemen. Daarvoor was hij actief bij onder andere Total Warrior Combat, KOP en WXC.

Опубликовано Taura MMA Понедельник, 27 июля 2020 г.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »