breaking news

Bharat Khandare vs. Pingyuan Liu & Bobby Nash vs. Kenan Song toegevoegd aan UFC Shanghai

November 11th, 2017 | by Marcel Dorff

Voor de UFC Shanghai card die plaats zal vinden op 25 November 2017 heeft de UFC nog een aantal ”konijnen” uit de hoge hoed getoverd. Zo zal de Indiër Bharat Khandare zijn UFC debuut maken tegen de eveneens debuterende Chinees Pingyuan Liu in de Bantamweight divisie. Ook Bobby Nash zal op de card staan. Hij neemt het op in de Welterweight divisie tegen de promotionele nieuwkomer Kenan Song. UFC Fight Night 122 vindt plaats in de Mercedes-Benz Arena te Shanghai, China. Beide gevechten zullen plaatsvinden op de Preliminary Card.

Bharat Khandare vs. Pingyuan Liu

Bharat Khandare (MMA 5-2/UFC 0-0) is een vechter uit India. Khandare die zijn Pro-MMA carrière in 2010 begin wordt gezien als een zeer groot talent in het Indiase MMA circuit. Zo was hij met een 100% finishratio en de Featherweight Kampioen van de Super Fight League promotie de absolute ster. Khandare vocht eerder dit jaar voor Brave CF. Khandare zag daar zijn winstreak van vijf gevechten gebroken worden door Ahmed Faress. De Egyptenaar versloeg Khandare vroeg in de eerste ronde via Armbar Submission. Ondanks de recente verliespartij mag Khandare zijn debuut maken in de UFC.

Pingyuan Liu (MMA 12-4/UFC 0-0) is een Chinese vechter die in 2010 zijn Pro-MMA carrière begon. Na een moeizame start waar de Chinees drie van zijn eerste vier wedstrijden verloor ging het uiteindelijk een stuk beter. Liu die nog nooit buiten China vocht heeft op dit moment een winstreak van zeven gevechten. Onder meer Beno Adamia en Nikolai Baikin moesten het onderspit delven. Tijdens het laatste gevecht tegen Baikin pakte Liu de WLF WARS titel. Liu mag zich nu in zijn eigen land laten zien op een UFC card.

Kenan Song vs. Bobby Nash

Kenan Song (MMA 12-4/UFC 0-0) is een Chinese vechter die sinds 2014 vertoefd in het Pro-MMA circuit. Binnen twee jaar tijd vocht Song liefst tienmaal en wist hij een record bij elkaar te vechten van 8-2. Na ook in 2016 viermaal op rij gewonnen te hebben klopte het prestigieuze Zuid-Koreaanse Road FC bij Song aan. Song werd gekoppeld aan Elnur Agaev. Agaev won het gevecht tegen Song via Unanimous Decision. Begin dit jaar vocht Song zijn laatste partij tegen Brad Riddell. Song verloor via KO in de tweede ronde en heeft op dit moment een losing streak van twee gevechten. We mogen het dus zeer opmerkelijk noemen dat Song gecontracteerd is door de UFC.

Bobby Nash (MMA 8-3/UFC 0-2) maakt eerder dit jaar op short notice zijn UFC debuut. Nash was al in training omdat hij voor de Warrior Xtreme Cagefighting Titel zou vechten op 13 Januari 2017 tegen Dequan Townsend. Dit gevecht ging door de overgang van Nash naar de UFC uiteraard niet meer door. In zijn laatste gevecht voordat hij bij de UFC tekende versloeg Nash voormalig UFC vechter Lewis Gonzalez via KO in de tweede ronde. Nash had een winstreak van zeven gevechten, hiervan won hij er vier via (T)KO, één via Submission en één via Decision. Echter kon hij die winstreak in zijn UFC debuut geen goed vervolg geven. In een over en weer sterk gevecht verloor Nash uiteindelijk via KO van de Chinees Li Jingliang. En ook tijdens UFC Glasgow in Juli 2017 wist Nash niet zijn eerste overwinning in de Octagon te pakken. De Engelsman Danny Roberts was via TKO in de tweede ronde te sterk voor de Amerikaan. De Welterweight vechter uit East Lansing, Michigan is hierdoor nog altijd op zoek naar zijn eerste overwinning binnen de UFC.

Comments are closed.

Translate »