breaking news

Bethe Correia treft Karol Rosa tijdens laatste UFC gevecht op 2 oktober

June 22nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Bethe Correia treft Karol Rosa tijdens laatste UFC gevecht op 2 oktober
UFC
0

Bantamweights Bethe Correia en Karol Rosa gaan het op 2 oktober, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Combate. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Bethe Correia had met drie gewonnen partijen op rij een perfect begin aan haar UFC-carrière. Maar de Braziliaanse wist sinds 2017 maar één gevecht te winnen. Dit was in 2019, toen ze Sijara Eubanks, via een unanimous decision, wist te verslaan. Correia’s meest recente gevecht eindigde in een unanimous decision verlies tegen Pannie Kianzad. “Pitbull” hoopt dus op een positiever einde aan haar UFC-carrière.

Karol Rosa is nog ongeslagen in haar UFC-carrière. Net als haar tegenstandster en landgenote begon ze haar tijd bij de organisatie met drie overwinningen op rij. Rosa debuteerde in 2019 met een split decision overwinning op Lara Procópio. Nadat haar gevecht met Julia Avila viermaal werd afgelast nam ze het uiteindelijk op tegen Vanessa Melo, die ze via een unanimous decision wist te verslaan. In haar meest recente gevecht wist Rosa Joselyne Edwards, via een unanimous decision, te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »