breaking news

Benjamin Adegbuyi tegenstander van Badr Hari

February 29th, 2020 | by Stefan Van Erp
Benjamin Adegbuyi tegenstander van Badr Hari
GLORY
0

Zojuist is bekend gemaakt dat Benjamin Adegbuyi de tegenstander van Badr Hari gaat worden tijdens het Main Event van GLORY 78 in de Rotterdam Ahoy. Dit evenement gaat plaatsvinden op 20 juni aanstaande. Adegbuyi is een teamgenoot van wereldkampioen Rico Verhoeven. De laatste tegenstander waar Badr Hari tegenover stond.

Badr Hari maakt zich op voor zijn vierde gevecht voor GLORY. De Marrokkaanse kickbokser is voor veel fans een legende. Zo is hij meervoudig It’s Showtime wereldkampioen en heeft hij legendarische partijen in de K-1 gevochten tegen onder anderen Peter Aerts, Remy Bonjasky en Semmy Schilt. Hari vocht zijn laatste partij in december van vorig jaar. Daar nam hij het op tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. Hari wist Verhoeven tweemaal naar het canvas te werken maar moest uiteindelijk met een blessure aan zijn enkel opgeven.

Benjamin Adegbuyi is momenteel de #2 gerankte heavyweight, één plek boven Badr Hari die momenteel op #3 staat. Tijdens GLORY 71 in Chicago op 22 november 2019 vocht hij voor het laatst. Met een unanimous decision versloeg de #4 gerankte heavyweight D’Angelo Marshall. Ongeveer een jaar daarvoor op 8 december 2018 verloor hij tijdens GLORY 62 in Rotterdam de GLORY Heavyweight Grand Prix finale van Jamal Ben Saddik. Daarna vocht Adegbuyi nog in de Verenigde Staten tegen Dangelo Marshall. Adegbuyi won via een Unanimous Decision.

Tickets voor het evenement zijn nu verkrijgbaar. Deze kun je hier vinden.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »