breaking news

Ben Rothwell treft Philipe Lins op 13 maart

January 29th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Ben Rothwell treft Philipe Lins op 13 maart
UFC
0

Heavyweights Ben Rothwell en Philipe Lins gaan het op 13 maart, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt Combate. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Ben Rothwell is een ware veteraan. De 39-jarige zwaargewicht heeft 51 professionele gevechten achter zijn naam staan, waaronder 15 in de UFC. De organisatie waar hij in 2009, tegen voormalig kampioen Cain Velasquez, zijn debuut maakte. Rothwell verloor het gevecht echter wel via een TKO. In zijn tijd bij de UFC wist Rothwell tegen niet de minste te vechten, zo wist hij Alistair Overeem via een TKO te verslaan en verloor hij van voormalige UFC heavyweight kampioenen Andrei Alovski en Junior dos Santos. Zijn meest recente gevecht verloor Rothwell, via een unanimous decision, van Marcin Tybura.

Philipe Lins maakte afgelopen jaar, tegen voormalig heavyweight kampioen Andrei Arlovski, zijn UFC debuut. Lins verloor het gevecht via een unanimous decision. Vervolgens nam de Braziliaan het op tegen de Canadees Tanner Boser, ook dit gevecht ging verloren. Boser wist Lins knock-out te slaan. Er stond in november nog een gevecht tegen Don’Tale Mayes op de planning, maar doordat Lins geblesseerd raakte ging dit niet door. De Braziliaan won in 2018 nog het PFL heavyweight toernooi, waarmee hij een miljoen dollar verdiende.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »