breaking news

Ben Askren vs. Zebaztian Kadestam voor ONE: Heroes of the Empire

August 16th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Op zaterdag 2 september 2017 is het aan de Ben Askren en Zebaztian kadestam om het main event te vervullen van het evenement ONE: Heroes of the Empire. De organisatie reist opnieuw af naar China voor een spectaculair evenement. Het zal voor Shanghai de eerste keer zijn om de organisatie te mogen ontvangen. De vorige evenementen werden georganiseerd in Hefei, Changsha, Guangzhou en Beijing.

De voormalige NCAA divisie All American, Ben Askren wordt als een van de beste worstelaars gezien binnen de sport. In slechts een paar gevechten was Askren ins taat om de ONE Welterweight titel te winnen. De hoogopgeleide Askren wordt algemeen beschouwd als de beste van de divisie. Ook is hij te vinden in de wereld ranglijst. Hij kent een professioneel record van 65-0 (1) en heeft overwinning met zowel een knock-out als submission op zijn naam staan. Voor zijn ONE: Championship debuut was hij actief bij de organisatie Bellator MMA. Hier was hij overigens ook kampioen.

Aan de andere kant van de kooi komst Zebaztian Kadestam te staan. Deze Zweedse vechter kent een record van 9 om 3 en heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht bij de PXC organisatie. Hier liep hij rond als de PXC Welterweight kampioen. Kadestam staat bekend om zijn goede boksen en het trainen met de ONE Championship veteraan Ole Laursen.

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »