breaking news

Ben Askren vecht afscheidspartij tegen Shinya Aoki

September 4th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

De Mixed Martial Arts (MMA) vechter Ben Askren zal in november voor de laatste keer op het canvas staan om te strijden voor de winst. De Welterweight Kingpin wordt misschien wel gezien als de beste Welterweight vechter buiten de organisatie de Ultimate Fighting Championship (UFC). Askren staat op 24 november ingeroosterd tegen Shinya Aoki tijdens ONE: Immortal Pursuit in Singapore.

De voormalige NCAA divisie All American, Ben Askren wordt als een van de beste worstelaars gezien binnen de sport. In slechts een paar gevechten was Askren in staat om de ONE Welterweight titel te winnen. De hoogopgeleide Askren wordt algemeen beschouwd als de beste van de divisie. Ook is hij te vinden in de wereld ranglijst. Hij kent een professioneel record van 17-0 (1) en heeft overwinning met zowel een knock-out als submission op zijn naam staan. Voor zijn ONE: Championship debuut was hij actief bij de organisatie Bellator MMA. Hier was hij overigens ook kampioen. Askren zal zijn afscheidspartij vechten tegen Shinya Aoki.

Shinya Aoki is een 34-jarige MMA vechter uit Shizuoka City, Japan. Hij kent een professioneel record van 39 om 7 en heeft gevochten voor promoties als Rizing Fighting Federation, Bellator MMA, Dream en Pride Fighting Championships. Aoki draagt de zwarte band in het judo en het Braziliaanse Jiu-Jitsu.

Ook het gevecht tussen Angela Lee (8-0) en Mei”V.V” Yamaguchi (16-10) staat op het evenement ingeroosterd. Beide dames zullen in deze rematch strijden het main event voor de ONE Championship Women’s Atomweight Titel. Askren vs. Aoki verzorgen het co-main event.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »