breaking news

Bellator voegt Mike Goldberg en Mauro Ranallo toe aan presentatieteam

June 13th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Bellator MMA president Scott Coker heeft vandaag aangekondigd dat de oud UFC play-by-play commentator Mike Goldberg samen met veteraan commenator van Pride Fighting Championship Mauro Ranallo het presentatieteam zullen versterken van Bellator 180. Eerder is ook bekendgemaakt dat de oud UFC Heavyweight vechter Brendan Schaub verantwoordelijk zal zijn voor een pre-show op Spike TV. Er worden grote en bekende namen uit de betrokken bij het grootste evenement in New York City.

Scott Coker had vandaag de volgende woorden te melden: “Mike Goldberg and Mauro Ranallo are two of the best in our business and I couldn’t be happier about them joining the Bellator family. In addition to June 24, we look forward to working together to make future Spike broadcasts even more exciting for our fans as we add further depth to an already-exceptional broadcast team.”

Mike Goldberg sloot zich in 1997 aan bij het team van de UFC. Hij was hier verantwoordelijk voor het commentaar tijdens UFC 15.5: Ultimate Japan. In deze jaren heeft hij de titel gekregen als ‘The Voice of the UFC’. Hij heeft dit werk verricht met zijn broadcast partner Joe Rogan.
Goldberg is niet alleen bekend in de vechtsport wereld. Zo spreekt hij ook tijdens de NHL games en geeft hij commentaar voor de Detroit Red Wings, Minnesota Wild en voor de de ESPN2 Hockey. Vanaf nu zal hij ook rondlopen bij Bellator MMA.

“IT IS ALL OVER” zijn bekende woorden van Mike Goldberg.

Mauro Ranallo is een Canadese commentator best bekend van de organisatie WWE. Ook heeft hij commentaar gegeven bij evenement als zowel live als Pay-Per-View evenementen van Smackdown. Ook is Ranallo bekend van zijn commentaar bij Pride Fighting Championship, Showtime, Elite XC, Strikeforce, Showtime Championship Boxing en Rizin FF.

Mauro Ranallo samen met Bas Rutten tijdens Inside MMA.

Bellator 180 is eigenlijk gewoon een card zoals alle anderen. Alleen bestaat de avond niet uit twee maar drie gedeeltes. Zo is er allereerst de Bellator 180 Preliminary Card. Deze wordt gevolgd door de Main Card die in de VS live en gratis is te zien op Spike TV. Het ”extraatje” komt in vorm van een Pay Per View card die voor $49,95 kan worden gekocht. Deze card zal plaatsvinden na afloop van de Bellator 180 Main Card en is dus alleen te zien voor mensen die ervoor betalen.

Bekijk hier de actuele line-up van Bellator 180/NYC:

Comments are closed.

Translate »