breaking news

Bellator MMA werkt aan terugkeer op 24 juli in Connecticut

July 8th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Bellator MMA werkt aan terugkeer op 24 juli in Connecticut
Bellator MMA
0

Terwijl de Ultimate Fighting Championship (UFC) op volle toeren draait, hebben we van Bellator MMA nog weinig vernomen. Tot nu…

Volgens meerdere bronnen werkt de promotie momenteel aan een terugkeer. Dit zou op 24 juli 2020 moeten gebeuren in de Mohegan Sun Arena van Uncasville, Cennecticut. De veiligheidsprotocollen zijn goedgekeurd en de strenge regels rondom de coronatesten, sociale afstandsmaatregelen en schoonmaakprocedures zijn geschreven. Nu is het alleen nog wachten op een ingevulde kaart.

Bellator MMA heeft sinds 22 februari geen evenement meer georganiseerd. Bellator 241 stond gepland voor de Mohegan Sun Arena op 13 maart, maar deze kaart werd uiteindelijk geannuleerd vanwege de coronacrisis. De promotie heeft vervolgens het resterende evenementen schema tot nadere orde uitgesteld.

Het is nog onbekend welke atleten er benaderd zijn om te vechten op de kaart. Met de strikte regels om het land te bezoeken worden er alleen maar Amerikaanse vechters verwacht. Wel is het nieuws bevestigd dat de gevechten net als de concurrentie gaan plaatsvinden achter gesloten deuren. Fans kunnen het spektakel alleen bekijken via een livestream.

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »