breaking news

Bellator MMA vs Rizin FF: Caldwell vs. Horiguchi op rematch!

April 21st, 2019 | by Redactie
Bellator MMA vs Rizin FF: Caldwell vs. Horiguchi op rematch!
Bellator MMA
0

Darrion Caldwell en Kyoji Horiguchi zullen elkaar opnieuw treffen op het wedstrijdveld. Ditmaal is het aan de Amerikaanse Bellator MMA op het gevecht te organiseren. Scott Coker heeft beide mannen ingeroosterd tijdens Bellator 222 in de Madison Square Garden van New York City. Ook staan Lyoto Machida, Chael Sonnen en Dillon Danis deze avond in de kooi om te knokken.

Powered by Aiki Budo.

Caldwell is de Bellator Bantamweight kampioen en Horiguchi is de Rizin Bantamweight kampioen. Beide mannen vochten eerder tegen elkaar onder de Rizin vlag, en strijden ditmaal onder de Bellator vlag. Het eerste gevecht is gewonnen door Horiguchi met submission in de derde ronde.

Horiguchi heeft momenteel een overwinningsreeks van twaalf partijen. Hij heeft momenteel een professioneel record van 27-2 en heeft alleen nog maar verloren van Demetrious Johnson en Masakatsu Ueda. Horiguchi was voorheen actief bij de UFC en Shooto en vecht tegenwoordig voor Rizin FF.

Caldwell heeft afgelopen december een uitstapje gemaakt naar Japan. Met drie partijen bij Legacy FC is hij een grote naam binnen Bellator MMA. Hij won in 2017 de Bantamweight titel na het verslaan van Eduardo Dantas en heeft deze sinds dien niet meer verloren. Na het verliezen van Horiguchi in Japan heeft hij de Japanner uitgenodigd in zijn gebied. Er wordt gestreden voor de Bellator titel.

Het eerste gevecht tussen beide atleten:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »