breaking news

Bellator MMA maakt Israël evenement officieel inclusief twee gevechten

September 7th, 2016 | by Marcel Dorff
Bellator MMA maakt Israël evenement officieel inclusief twee gevechten
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft eerder vandaag bekend gemaakt dat het op 10 November 2016 een evenement zal organiseren in Tel Aviv, Israël. Het evenement (Bellator 164) zal plaatsvinden in de Menora Mivtachim Arena.

De volgende twee gevechten werden bekend gemaakt :

Bellator Welterweight Kampioen Andrey Koreshkov (MMA 19-1/Bellator 10-1) verdedigt zijn titel in een rematch tegen de voormalig kampioen Douglas Lima (MMA 27-6/Bellator 9-2). Voor Koreshkov zal dit de tweede keer worden dat hij zijn titel verdedigd. In Juli 2015 won hij de eerste wedstrijd tussen hem en Lima. En eerder dit jaar versloeg hij Benson Henderson via Unanimous Decision. Koreshkov heeft een winstreak van zes gevechten, en verloor alleen van destijds kampioen Ben Askren. Lima heeft net als Koreshkov ook destijds van Ben Askren verloren. Lima won de titel in April 2014 door Rick Hawn te verslaan. Vervolgens werd dus verloren van Koreshkov. Maar door een overwinning op Paul Daley afgelopen Juli in Londen heeft Lima zijn rematch verdiend.

Het tweede gevecht dat werd toegevoegd aan de card is een Featherweight gevecht tussen de Israëliër Noad Lahat (MMA 9-2/Bellator 0-0) en de Amerikaan Scott Cleve (MMA 15-5/Bellator 2-2). Lahat werd door Bellator opgepikt nadat hij zijn contract bij de UFC niet wilde verlengen. Lahat versloeg zowel Nicklas Backstrom als Steven Siler in de UFC, maar ging twee keer KO door middel van een Flying Knee tegen zowel Godofredo Pepey als Diego Rivas. Scott Cleve won van Isaac DeJesus en Matt Bessette in Bellator, maar verloor van Daniel Weichel en in zijn laatste gevecht van John Teixeira. De vechter uit Long Beach, Californië heeft wel nog een win tegen Abel Trujillo op zijn record staan.

Leave a Reply

Translate »