breaking news

Bellator MMA komt naar Nederland!

April 14th, 2017 | by Redactie
Bellator MMA komt naar Nederland!
Bellator MMA
0

MMA fans kunnen hun geluk niet op. In navolging van de UFC is ook Bellator van plan om met een evenement naar Nederland te komen.

In een interview met Marloes Coenen liet Bellator president Scott Coker namelijk weten onlangs een goed gesprek te hebben gehad met Spike Nederland.

“We denken eraan om naar Nederland te komen, waarschijnlijk in de eerste maanden van 2018. Toen ik voor K1 werkte waren de Nederlanders altijd erg dominant”.

Niet alleen fans zullen dit bericht met veel gejuich ontvangen, ook Nederlandse MMA talenten zien hun kans schoon. Want wie zijn/haar debuut voor de organisatie mag gaan maken, mag spreken van een geweldige mogelijkheid om zichzelf op te werken naar de absolute wereldtop.

Het is nog te vroeg om te zeggen wie er tijdens het evenement in actie zullen komen, maar met MMA en kickboks sterren zoals Djamil Chan, Melvin Manhoef, Denise Kielholtz en Jorina Baars zal het aan Nederlandse vuurkracht niet ontbreken!

Ook de stad waar het evenement gehouden zal worden is nog niet bekend, maar er wordt gesproken over een locatie in Amsterdam.

Comments are closed.

Translate »