breaking news

Bellator MMA keert terug naar de Kansas Star Arena

November 28th, 2016 | by Redactie
Bellator MMA keert terug naar de Kansas Star Arena
Bellator MMA
0

Bellator MMA keert terug naar Kansas met een Lightweight gevecht tussen David ‘The Caveman’ Rickels en Aaron Derrow. Het evenement met de titel Bellator 171 wordt georganiseerd in de Kansas Star Arena op 27 januari 2017. Ook Chris Harris en Jordan Young zijn ingeroosterd om te strijden op de main card.

Het Lightweight gevecht gaat tussen Kansas zijn populairste MMA vechter David Rickels (17-4, 2NC) en Aaron Derrow (14-8). En het Middleweight gevecht gaat tussen Chris Harris (7-0) en Jordan Youngh (5-0). Dit zijn de enige gevechten die de promotie heeft aangekondigd. Snel verwachten ze het rooster van Bellator 171 aan te kunnen vullen.

“De koning van Kansas” zal opnieuw voorbij komen op Spike TV in het main card gevecht in de Kansas Star Arena. Rickels heeft ondertussen drieëntwintig keer de kooi betreden en heeft onder andere gevochten tegen Melvin Guillard, Bobby Cooper en Davi Ramos. Hij is geen onbekende bij de promotie. Rickels maakte namelijk zijn debuut tijdens Bellator 40 op 9 april 2011. Na een pauze van zeven maanden is hij weer klaar voor actie.

Aan de andere kant staat de sterke Aaron Derrow. Een 29-jarige MMA vechter met een record van 14 om 8. Derrow komt uit voor het team K2L Grindhouse en zal zijn tweede keer de kooi betreden van de promotie. Na een vijf verliespartijen lijkt het erop dat hij zijn ritme weer heeft gevonden. Zo won hij recent nog van Ramon Barber en Nate Jolly.

Tweet 20

Leave a Reply