breaking news

Bellator MMA hervat Featherweight Grand Prix tijdens Bellator 252 en Bellator 253

October 16th, 2020 | by Marcel Dorff
Bellator MMA hervat Featherweight Grand Prix tijdens Bellator 252 en Bellator 253
Bellator MMA
0

Bellator MMA heeft middels een persbericht twee nieuwe data aangekondigd. Op 12 en 19 november aanstaande vinden de Bellator 252 en Bellator 253 evenementen plaats. Tijdens het eerste evenement staan de laatste twee kwartfinales van de Featherweight Grand Prix op het programma. Een week later tijdens Bellator 253 wordt de eerste halve finale gevochten. Beiden evenementen vinden plaats in de Mohegan Sun Arena te Uncasville, Connecticut.

Tijdens het evenement van 12 november zal Patricio “Pitbull” Freire tijdens de kwartfinale van het toernooi zijn titel verdedigen tegen Pedro Carvalho. De belt is te winnen voor iedere vechter in het toernooi die tegen Pitbull vecht. Eveneens aan dezelfde kant van het bracket staan eerder op de avond Emmanuel Sanchez en Daniel Weichel tegenover elkaar. De winnaar van beide partijen vechten in de halve finale op een nog later bekend te maken evenement tegen elkaar. Aaron Pico en John de Jesus maken eveneens hun opwachting tegen elkaar. Deze partij maakt geen deel uit van de Grand Prix.

Een week later zal de eerste halve finale plaatsvinden. Voor de corona pandemie wisten AJ McKee en Darrion Caldwell beiden hun kwartfinales te winnen. Nu treffen beide mannen elkaar met een plek in de finale op het spel.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »